Бойко Борисов: Има ли избори, етническото напрежение се вдига

Пратих Дончев в Габрово, за да може напрежението да се свали. Габрово е хубав град, завод след завод се строи и това довежда вътрешна миграция на хора, търсещи препитание. Ромите там работят с машини за кабели за "Мерцедес", които се изнасят в Европа. Дончев е там, с Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, пратихме и жандармерия, за да се пази спокойствие. Тези виновни лица независимо от какъв произход са - наказание. Има ли избори етническото напрежение се вдига. Възложил съм на Маринов да направи оценка. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти в Брюксел.

"ЕС харчи милиони евро за съветите, свързани с Брекзит. Сметнете разходите, самолетите, делегациите - никак не са малко. Целта беше искането на Великобритания да се удължи този срок. И двете страни не искат по тяхна вина да е разводът", коментира той по темата за излизане на Великобритания от Европейския съюз.

"Една от дискусиите и спорът беше колко да е дълъг срокът. Различни - 31 юли, 31 октомври се прие, 31 декември, дори и отвъд тези срокове. Приключихме някъде след 4:00 часа сутринта българско време и приехме този срок от 31 октомври. Този по-дълъг срок означава, че Великобритания остава с пълните си права и да проведе избори", обясни премиерът.

„Зададохме много въпроси на г-жа Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в. Ако парламентът на Великобритания одобри излизането, Брекзит ще се случи на следващото 1-во число. Ние им правим отстъпки, защото ги уважаваме и искаме преходът да стане плавно. Брекзит без сделка е шок и ужас и е възможно най-лошото нещо, тъй като има много наши сънародници във Великобритания. Положили сме огромни усилия, направили сме много компромиси заради тях", увери Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Ще говоря отново с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, за да му обясня ситуацията, в която се постави с договора за нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ", закани се Борисов.

"Не може той да подава оставка като председател на парламентарната група на ГЕРБ, да напуска председателското място на парламентарна комисия и да излиза от Народното събрание, а само няколко дни по-късно да се връща. Това сякаш показва, че е било едно „Пунта Мара“, заяви премиерът.

Той се закани веднага, след като се върне в България, да разговаря с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "Цветанов ми се кълнеше, че е невинен и досега все още не може да осъзнае ситуацията", посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

 

 

Коментари

 1. 2019.04.12 | 12:20

  Целта на ромите изобщо не са заводите Бойко!Те се настаняват оглеждат се няколко дена и се пускат в пъклените си дела!И толкова много се дразнят когато им се попречи че са готови да убиват. Тези в Габрово това са целели да се закачат с клиентите за отвличане на вниманието докато отмъкнат нещо!

 2. 2019.04.11 | 16:26

  Не са Европейци и несъвместими с Европейските цености.Какви избори,като имат над 8 мильона неплатени данъци и трябва държавата да ги хрантути.

 3. 2019.04.11 | 14:51

  Отърве от Де Пе Сарската га ДОСТ.

 4. 2019.04.11 | 14:12

  ,.,..,.

 5. 2019.04.11 | 13:58

  СОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТ СОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТСОЦИАЛИСТИТЕ ПЛАЩАТ

 6. 2019.04.11 | 12:13

  Кви избори бе,циганите ни избиват,вие ги пазите!Ще дойде време да съжалявате,мангалите също

  1. 2019.04.11 | 13:50

   Ще ги инегрираме в икономиката под различни видове суровини.
   Но става и по-хуманно отношение да ги екстрадираме при баба Меркел да ни покаже как се инегрират там.

  2. 2019.04.11 | 12:57

   Kiril Petrov, нека сме по хуманни – „д.ъ.л.г.и.т.е н.о.ж.о.в.е“ са били преди време в „к.р.а.в.а.р.и.я“.

   Ц.и.г.а.н.и.н.ъ.т СЕ "В.Ъ.З.П.И.Т.А.В.А" И „И.Н.Т.Е.Г.РИ.Р.А“ Е.Ф.И.К.А.С.Н.О САМО С Д.Е.Б.Е.Л.А, Н.Е.0.К.А.С.Т.Р.Е.Н.А Г.Ь.0.С.Т.Е.Р.И.Ц.А!

  3. 2019.04.11 | 12:16

   Някоя нощ трябва да отидем за тях и да разберат какво значи ноща на дългите ножове.

 7. 2019.04.11 | 13:30

  И ся кои са по големи тарикати живеем на гърба на Българина полицията ни защитава а за удоволствие и развлечение бием Българите да живее Герб

 8. 2019.04.11 | 12:01

  сега като консултант на мутренската парламентарна група. Измамиха ли ни или си го забодоха дeбeл отзад...

  1. 2019.04.11 | 13:04

   Това е наказание по герберастки за "наши хора"!

  2. 2019.04.11 | 12:14

   „Великия“ банкянски вожд, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ Е И ВЕЛИК ЛЪЖЕЦ!(не, че някой се съмнява в това)

   Той се кълнеше, че ВЕДНАГА ЧИСТИ ШАЙКАТА СИ ОТ ВСИЧКИ „СТЪПИЛИ НА КРИВО“ НЕГОДНИЦИ!

   Ето и резултата:
   - ТАКА СЕ ОЧИСТИ от „колекционера“ на луксозни апартаментчета, КАТО ГО ОСТАВИ „ГЛАВЕН ШАМАН“, в Шайката си И ГО НАВРЯ, ПАК, В ПАРЛАМЕНТА!

   - ТАКА СЕ ОЧИСТИ и от онова хлъзгаво и нагло „нещо“, „захранило“ рода и ортаци с около 100-тина милиона и плащащо наем от 1200 лв. на майка си!, КАТО ГО ОСТАВИ ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР на Шайката си в Хасково!

   - ТАКА СЕ ОЧИСТИ и от финансовия си министър, който живее „безвъзмездно“ и „без“ конфликт на интереси, естествено (като социално слаб) в луксозно жилище, в затворен комплекс, ЧЕ НИКОЙ НЕ РАЗБРА КАК!

   Няма смисъл да продължавам, ИЗВОДИТЕ СИ ПРАВЕТЕ САМИ!

  3. 2019.04.11 | 12:08

   И ДВЕТЕ!

  4. 2019.04.11 | 12:02

   То им харесва

 9. 2019.04.11 | 12:54

  КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕ. ЗА МВР- 1 000 0000 000 ЛЕВА ОТ ДАНЪЦИТЕ. ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА 200 000 000 ЛЕВА. ЗА "ИНТЕГРАЦИЯТА " НА ЦИГАНИТЕ 2-3 МИЛИАРДА. ИЗЛИЗА ЧЕ БЕДНИЯ БЪЛГАРИН РАБОТИ ЗА ВРАГОВЕТЕ СИ ,КОЙТО ГО УНИЩОЖАВАТ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ. ПЛАНЪТ РАН -ЪТ НА ГОСПОДАРИТЕ ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА ,ИЗПЪЛНЯВАН ОТ НАШАТА ПРЕСТЪПНА КРАДЛИВА ШАЙКА.

  1. 2019.04.11 | 12:55

   Лъжеш и манипулираш като възрастен комунист троле

 10. 2019.04.11 | 12:53

  Гадно, лъжливо, гнусно, тъпо говедо!!! Тиква куха, за разстрел си!!!!

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Основателно ли е искането за вдигане на местни данъци и такси в някои градове?

Основателно ли е искането за вдигане на местни данъци и такси в някои градове?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.