Водачът на листата на "Коалиция за България" във вота за ЕП Боян Дуранкев: Не участваме на олимпийския принцип

  • 06 април 2019 14:49

  • 1077
  • 2
Водачът на листата на "Коалиция за България" във вота за ЕП Боян Дуранкев: Не участваме на олимпийския принцип
© Булфото (архив)

Бих желал да кажа, че в тази борба за Европейския парламент не се включваме просто на един олимпийски принцип, а отиваме да свършим определена работа, каза професор Боян Дуранкев, който днес бе избран за водач на листата на "Коалиция за България", цитиран от Фокус.

"В ЕП трябва да върнем надеждите на българите, които през Прехода доста пострадаха, допълни икономистът. „Първо държа да благодаря на всички от великолепната седморка, които подкрепиха идеята аз да бъда водач на листата. По думите му това, което трябва да се направи, е да се позволи ЕС и България фино да се пренастроят към изискванията, които са пред съвременността и пред нашите деца и внуци.

"Не бих желал да започна с това, но шансът на "Коалиция за България" е огромен. Хората искат промяна, искат нови лица. Виждат, че една значителна част от политическия елит в момента спазва принципа – „Ако печеля, печеля само аз, ако губя – плаща целият български народ“, посочи още проф. Дуранкев. По думите му това е аморален модел, който трябва да се промени. „Другият модел на калинки и непрофесионалисти също трябва да изчезне от територията на Република България“, добави той.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1077 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Maxine R

2019.04.06 | 16:01

2

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - напълно към по-добро! Разкажете какво правя

Започнах.-------------------->> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

2019.04.06 | 15:25

1

Свестен човек е Дуранкев , но е сглупил че е отишъл при Румен Пикнята ! Отрепка е и боклук !

Добави коментар

Водещи новини