Кристиан Вигенин: Явно Борисов е решил стъпка по стъпка сам да отслабва управлението си

  • 05 април 2019 17:40

  • 3063
  • 7
Кристиан Вигенин: Явно Борисов е решил стъпка по стъпка сам да отслабва управлението си
©

Твърденията, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е купила председателския пост в БСП срещу 30 000 евро са абсурдни. Това каза депутатът и секретар на ПГ на „БСП за България“ Кристиан Вигенин в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Той допълни, че Спас Гърневски и Тома Биков са хората за мръсни поръчки в ГЕРБ. „Видимо от няколко дни текат много сериозни усилия, за да се отклони вниманието от и около управляващата партия. Това е несериозно“, допълни той.

Водещата го попита, ако всичко това е абсурдно, защо бившият лидер на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно мълчи по темата. "Ако прецени, ще коментира". „За онези апартаменти има нотариални актове, докато за тези пари са само думи. Ние не говорим измишльотини срещу опонента си, а го правим с документи“, подчерта Вигенин.

„Г-н Пламен Георгиев загуби моралното право да оглавява КПКОНПИ. Борисов му остави вратичка той да се спаси след една дълга отпуска. Няма как хората, подбрани от управляващите да борят корупцията. Очевидно банката-кадри на ГЕРБ е такава. Тези случаи с апартаментите е само върхът на айсберга. Убеден съм, че с времето ще излизат далеч по-сериозни неща“, коментира още Кристиан Вигенин.

По думите му явно постъпката на Цветанов не се счита за неморална. „След всичко той остава вторият човек в партията. Това за нас е неприемливо. Голямата промяна ще трябва да дойде с изборите“.

Сигналът срещу водачът на листата на БСП Елена Йончева е политическа поръчка и политическо наказание, каза още Вигенин.

Вигенин коментира и изборът на Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. за правосъден министър. „Явно Борисов е решил стъпка по стъпка сам да отслабва това управление. Няма скандал в последните години, в който да не е замесен Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св.. Явно той не се интересува какво мисли адвокатската общност за него“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3063 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.04.05 | 21:11

7

Вигенин няма ли да посети за изборите приятелчето си Порошенко и бандата му от бандеровци?

Баба Гицка

2019.04.05 | 20:55

6

Комунетата са готови да съборят държавата но да вземат власта защото има пари в хазната.

име

2019.04.05 | 20:36

5

вигенин като комунист на разпит. само мълчи и отрича. но обръчите на доган се показват от заднит е му част и .

pederas guro

2019.04.05 | 20:35

4

abre grobarski pederas sam si az i tova e.

Умник Гюро

2019.04.05 | 20:25

3

Поредният комунистически лъжец - възпитаник на руските тайни служби. Другарю Вигенин, фак офф.

2019.04.05 | 18:28

2

У нас чалгаджии като мене получават медиино внимание, което в нормалните държави е немислимо!
У нас такива поръчкови самозвани чалгаджии като мене могат да се изказват по всеки държавен въпрос въпреки, че си нямат и понятие от държавни дела!
У нас такива като мене да ги ринеш с лопата!
У нас все още 20% са тежки олигофрени като мене и симпатизират на грабителите и унищожителите си от БСП!
У нас можеш да цапаш с лайна на ляво и дясно без да те е страх да бъдеш привлечен към съдебна отговорност!
У нас, ние социалистите определяме кой кога и за колко да си купи апартамент!
У нас ние червените боклуци сме свикнали да сме шефове и да става това, което ние кажеме!
У нас, у нас у Учиндол ... за съжаление е все още така, че червената номеклатура надига нагла змийска глава да захапе и пие отново народната кръв!

северозапад

2019.04.05 | 18:19

1

Гледах и слушах ,,приятелчето,, всичко за което беше попитан свързано с партията му се смееше иронично .Нищо не каза за Кури и Миков всичко при тях е идеално ......а бе с една дума -дръж ми курво копелчето да ти се посмея ....

Добави коментар

Водещи новини