Очаква се парламентът да разгледа проекторешение за приватизация на части от ВМЗ - Сопот

  • 02 април 2019 18:35

  • 490
  • 1
Очаква се парламентът да разгледа проекторешение за приватизация на части от ВМЗ - Сопот
© Булфото (архив)

Парламентът ще разгледа Проект на решение за приватизация на обособени части от имуществото на "Вазовски машиностроителни заводи" ЕАД - Сопот. Това предвижда проектопрограмата на депутатите за тази седмица. Очаква се Народното събрание да гласува промяна в ръководството на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. 

В проектопрограмата за сряда са още първо четене на три законопроекта с предложения за промени в Закона за социално подпомагане и изслушване на министъра на енергетиката Теменужка Петкова относно развитието на концепцията за изграждане на газоразпределителния център "Балкан". 

В четвъртък се очаква депутатите да разгледат на първо четене Законопроект за признаване, изпълнение и изпращане на съдебни актове за налагане на наказание лишаване от свобода или на мерки, включващи лишаване от свобода, както и промени в Кодекса за социално осигуряване, в Закона за българските лични документи и в Закона за енергетиката. 

За петък е предвидено второ четене на промени в Закона за банковата несъстоятелност. След това парламентът се очаква да изслуша министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов относно подпомагане на земеделския сектор и тенденции в общата селскостопанска политика през новия програмен период. В проектопрограмата е и традиционният парламентарен контрол. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
490 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
КРАДЛИВАТА ПОЛИТИЧЕСКА ШАЙКА

2019.04.02 | 18:45

1

НИ РАЗПРОДАДЕ ТОТАЛНО. НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ПРЕСТЪПНИК-КРАДЕЦ ОТ МАФИЯТА ,КОЯТО НИ УНИЩОЖАВА ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ.ГОСПОДАРИТЕ СА ДОВОЛНИ.

Добави коментар

Водещи новини