Утре стартира Izbori.bg - специализирана платформа за изборите

  • 31 март 2019 15:04

  • 640
  • 2
Утре стартира Izbori.bg - специализирана платформа за изборите
©

Утре, първи април стартира най-новият проект от групата на Sportal Media Group - първата и единствена по рода си в България интернет платформа с фокус върху изборите Izbori.bg.

Целта на екипа е да отразява и проследява спецификите и механизмите на изборните процеси и референдумите в България, както и участниците в тях. izbori.bg ще използва методите на професионалната социология и обществените допитвания, чрез силата на дигиталните технологии за измерване на обществените нагласи по важни за обществото теми.

Izbori.bg е част от медиината група Sportal Media Group, и в частност от платформата Novini.bg, които повече от 13 години развиват успешно проекти в областта на онлайн и дигиталните медии. През годините тя се наложи, като лидер в онлайн пространството с редица проекти в страната и чужбина.

В Izbori.bg всеки, който има интерес от политическите процеси ще открие данни на професионалната и безпристрастна социология, анализи от автори в сферата на обществените процеси, политиката и икономиката.

Izbori.bg разполага и със собствено студио, в което ще гостуват основните фигури от политическия, обещствен и икономически елит. Първият гост, с който ще стартира студиото е еврокомисарят и водач на листата на ГЕРБ за европейските избори Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.  Прякото излъчване на разговора стартира точно в 12 часа на обяд и може да се гледа онлайн в платформата. Анализ на политическата ситуация ще направи и политологът от Изследователски център "Тренд" Димитър Ганев.

Последвайте канала на

Novini.bg
640 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
sda

2019.04.01 | 07:27

2

кой ще плаща, хамерика за българия или някоя турска фондация???

Григор

2019.03.31 | 16:37

1

Евала!

Добави коментар

Водещи новини