Бисер Лазов: Цветан Василев предаде всички хора, които работеха за него, като абдикира

  • 27 март 2019 12:43

  • 1125
  • 1
 Бисер Лазов: Цветан Василев предаде всички хора, които работеха за него, като абдикира
© Булфото (архив)

Цветан Василев предаде всички хора, които работеха за него, като абдикира, каза Бисер Лазов пред журналисти. Той е основен свидетел по делото за източването на КТБ.

Два дни след затварянето на КТБ Лазов пътувал до Виена, където се срещнал с Василев и му занесъл документи. Там разбрал от банкера, че той няма намерение да се връща у нас.

В разговора си с Василев, Лазов чул изречение, което го сринало. И не само него, а и всички, които били близки до банкера. Какво точно му казал Василев, Лазов засега отказа да отговори на медиите. Обясни само, че останал с впечатлението, че Василев не го интересувало какво се случва с хората му. 

Целият живец съм си дал за Василев, нямам неизпълнена задача. И като видях, че той няма намерение да се върне, отрече се от всички и имайки понятие за щетата, моето лично убеждение беше да спра да изпълнявам всички негови нареждания, да информирам всички власти, посочи Лазов.

Той беше категоричен, че никога в кабинета на Василев в КТБ не е виждал Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Там бил само адв. Лазар Карадалиев, който през юли 2014 г. дошъл с екипа си и с охрана и седнал в кабинета на Василев.

Няколко пъти Лазов повтори, че отношенията на банкера с най-близкото му обкръжение били на основата на доверието. Но станало така, че "все едно Исус да привлече апостолите си, те да вървят с него и когато стане напечено, да не отиде на кръста, а да отиде другаде", пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1125 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
подкупен свидетел

2019.03.27 | 13:02

1

на МАФИЯТА.

Добави коментар

Водещи новини