Вигенин: Този парламент е пропит от корупционни схеми. Бомбите започват да гърмят

  • 26 март 2019 18:30

  • 2417
  • 18
Вигенин: Този парламент е пропит от корупционни схеми. Бомбите започват да гърмят
© БНТ

БСП и обществото гледат в една посока. Това правителство е изчерпано. С всеки следващ ден това се потвърждава. Този парламент е пропит от корупционни схеми. Бомбите започват да гърмят. Това заяви депутатът от БСП Кристиан Вигенин в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Към този момент решението ни да излезем от този обречен парламент е добро. Нямаме работа там", каза още той. 

"Омерзени сме от това, че политиката се сведе до това кой на каква цена си е закупил апартамент. ГЕРБ ни доведе до това. Не ние предизвикваме дебат за апартаментите", коментира Вигенин.  

"БСП сме единствената партия, която има платформа за евроизборите от януари месец. Всичко ни е подредено и ясно", завърши Кристиан Вигенин.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2417 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Готения Ник

2019.03.27 | 16:18

18

Вигенин гей скапан,да се скриваш под полата на Курито,че ще захапеш гомното..Тръгнал да казва ,че били единствената партия готова за изборите,вие сте единствената партия,която трябва да бъде съдена за геноцид спрямо българският народ

Вагина.

2019.03.27 | 08:32

17

Абе,червена вагина,защо не се гръмнеш?

Умник Гюро

2019.03.26 | 23:55

16

Червен педе.раст.

БТВ/БСП ВИЗИЯ ЗА РАЗРУХА НА БЪЛГАРИЯ

2019.03.26 | 22:17

15

БСП УБИВАХА ХОРА, ЗА ДА ИМ ВЗЕМАТ АПАРТАМЕНТИТЕ. КРАДЯХА ПРЕДПРИЯТИЯ И КУФАРЧЕТА, ЗА ДА СИ КУПУВАТ.
ДА НЕ НИ УЧАТ НА МОРАЛ!!!
МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

българия

2019.03.26 | 20:44

14

ШЕФЪТ НА КПКОНПИ НЕ Е ДЕКЛАРИРАЛ 249 292 ЛВ ПЛАТЕНИ ЗА ИМОТИ
by Биволъ март 26, 2019!!!!!!

И ТОЗИ КРАДЕЦ КОЙТО ТИКВАТА И ЦВЕТАНОВ ГО НАЗНАЧИХА ЗА ШЕФ НА АНТИКОРУПЦИОНИЯТ ОРГАН ЩЕ ПРОВЕРЯВА ДРУГИТЕ КРАДЦИ.Е.БА.ЛО. СИ Е МАЙКАТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ТИКВАТА И ОСТАНАЛИТЕ МЪРШИ ОТ ГЕРБ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ ВЪВ КОЧИНА.КОГАТО ПРОСТИ И ГЛУПАВИ НА ЗА СМЕТКА НА ТОВА КРАДЛИВИ БОКЛУЦИ УПРАВЛЯВАТ ЕДНА ДЪРЖАВА ,ТОВА Е ПАГУБНО ЗА НЕЯ.И ОНЯ БОКЛУК ДА СПРЕ ДА НИ БАЛАМОСВА ЧЕ СМЕ ПО ДОБРЕ ОТ РУМЪНИЯ- ДНЕШНА РУМЪНИЯ Е СЪС 447 ЕВРО МИН.ЗАПЛАТА ,10% ДДС НА ХРАНИТЕ, 120 ЛВ ДЕТСКИ.КОГАТО ВЪВ БГ ТЕ УПРАВЛЯВАТ КРАДЛИ НО ГЛУПАВИ ХОРА НЯМА КАК ДА СТАНЕМ КАТО РУМЪНИЯ .

2019.03.26 | 20:41

13

Вигенин... Не се хаби! Няма да гласувам за твоята партия. И за гробаджиите няма да гласувам.
Нито за славното минало, нито за светлото бъдеще! Настоящето ще излъчи достоен човек! Или поне на мен така ми се иска...

2019.03.26 | 20:33

12

Я СИЙБИ МАЙКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА

2019.03.26 | 20:24

11

kade sa kuri,len4eto , kireto kufar4eto ma4itelia na pensioneri . kade e karadia - i toi dade 20 000 leva za apartamrnt v sofia ---- mi dan4o ....... de sa

Избирател

2019.03.26 | 20:17

10

Мдаа, лайнените бомби от Спосрано 20 почнаха да гърмят и да цапат общественото пространство! АМа на 26 май фишеците ще сършат и ТИ пак ще можеш да се върнеш към единственото, което явно можеш - да лапаш п.ишки!

Х

2019.03.26 | 19:58

9

Много им се иска на БКПто Цветанов и Цачева да са извършили някаква шашма,ама не са. Победата на комунизма се отлага за неопределено време.

Добави коментар

Водещи новини