Росен Желязков: Яд ни е, можехме да решим въпроса с пакета "Мобилност" за целия 700-членен ЕП

  • 26 март 2019 08:57

  • 549
  • 0
Росен Желязков: Яд ни е, можехме да решим въпроса с пакета "Мобилност" за целия 700-членен ЕП
© Булфото (архив)

Всеки член на Европейския парламент организира така своя дневен ред, че да присъства на заседание. Това каза министърът на транспорта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети във включване по телефона в сутрешния блок на Нова телевизия по повод вчерашното гласуване, при което само два гласа не достигнаха за отлагането на гледането от Европейския парламент на оспорвания в България и още няколко държави законодателен пакет за правилата за международните автопревози.

Не е имало очакване за такива проблеми. Сигурен съм, че и колегите от Европейския парламент, и ние сме ядосани. Ядосани сме не за това, че не са стигнали два гласа, нашият яд идва от това, че нашата 17-членна делегация можеше да реши въпроса за целия 700-членен Европейски парламент, заяви Желязков.

Лесното щеше да бъде вчера, ако пакетът не беше влязъл в дневния ред, което автоматично означаваше, че остава за следващия Европейски парламент. Но да не гледаме назад, трябва да бъдат създадени необходимите предпоставки за затормозяване на работата при приемането на пакета "Мобилност" в сряда. Едната демонстрация ще бъде извън пленарната зала, другата ще бъде в залата, каза още Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
549 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини