Депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев направи първа копка на ремонт на два пътни участъка

  • 25 март 2019 16:21

  • 464
  • 2
Депутатът от ГЕРБ Владимир Тошев направи първа копка на ремонт на два пътни участъка
©

Народният представител от ГЕРБ – Видин Владимир Тошев и кметът на община Кула Владимир Владимиров направиха първа копка за реконструкция и рехабилитация на пътните отсечки Видин - Кула - Цар Петрово - Тополовец и Кула-Грамада - Полетковци – Старопатица.

На събитието присъстваха общински съветници, кметовете на кметства, както и жители на Общината, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Общата стойност на проекта е над 5.6 млн. лева, финансиран от Програмата за развитие на селските райони. Срокът за изпълнение е 150 дни. Предвидено е полагане на нова асфалтова настилка, оформяне на банкети и подмяна на водостоци.

„Този проект е в полза на всички жители на Общината. Подобряването на пътната инфраструктура е от изключително значение за развитието на всяка община. Това е и една от целите на Програмата за развитие на селските райони – по-добро качество на живот в малките общини”, каза народният представител Владимир Тошев. Той пожела на строителите да изпълнят обектите качествено и в срок. Народният представител благодари на кмета на община Кула за активната работа по европейските програми.

Кметът Владимир Владимиров припомни, че за изминалия програмен период / 2007-2013 г./ община Кула е защитила проекти по Програмата за селските райони за над 7 млн. лева. Владимиров посочи, че със средствата са ремонтирани пътя, водещ до гр. Кула, пътната мрежа в града и пътищата в селищата на общината. Извършен е ремонт на туристическа спалня, изградено е защитено жилище. „Продължаваме да работим и да изпълняваме това, което сме поели като ангажименти към нашите съграждани”, каза кметът на Кула.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
464 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПОЖАРНИКАРА "БУДА"

2019.03.25 | 17:38

2

АБЕ ДОКАТО НИ ИЗБИРАТЕ С МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв.... ЩЕ СИ КРАДЕМЕ... ПОСЛЕ ЩЕ МУ МИСЛИМЕ КАК ДА СЕ ОПРАВДАВАМЕ.... МУ-ХА-ХА....

2019.03.25 | 17:29

1

аз реших,л че на апартамент

Добави коментар

Водещи новини