Борисов прие оставката на Цачева

  • 23 март 2019 14:08

  • 4760
  • 35
Борисов прие оставката на Цачева
© Булфото (архив)

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г прие оставката на министъра на правосъдието Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Двамата разговаряха и обсъдиха свързаната с името ѝ имотна сделка. Пред премиера министър Цачева заяви решението си, че подава оставка и не желае създалото се напрежение да се пренася върху работата на правителството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4760 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
сикиш

2019.03.24 | 02:35

35

Подава оставка и "ПИТО ПЛАТЕНО". ТАКА ЛИ, ДЕМОКРАТИ И ДЖЕНДЪРИ?

Остап Бендер

2019.03.23 | 21:12

34

Цецко,Цецка и прочие-кокошкарски истории от братското ЦРУ за отвличане на вниманието на нас,абталите с промити мозъци.Като се почне от "българската следа" в покушението срещу папата и се стигне до тоталното затриване на България,физическо обезбългаряване,мутризиране,оскъпяване,заден двор на "демократичното семейство."Бжезински 1994- "след падането на Берлинската стена остана само един враг-православието."И ни натрапиха ам.бази.Соломон Паси -"майната му на православието" и ни натрапва ядрена оръжие.А ние от "Мълчанието на агнетата" се кефим на апартаментската мъгла.

Остап Бендер

2019.03.23 | 21:04

33

Цецко,Цецка и прочие-кокошкарски истории от братското ЦРУ за отвличане на вниманието на нас,абталите с пломити мозъци.Като се почне от "българската следа" в покушението срещу папата и се стигне до тоталното затриване на България,физическо обезбългаряване,мутризиране,оскъпяване,заден двор на "демократичното семейство.Бжезински 1994 "след падането на Берлинската стена остана само един враг-православието."И ни натрапена ам.бази.Соломон Паси -"майната му на православието" и ни натрапва ядрена оръжие.А ние от "Мълчанието на агнетата" се кефим на апартаментската мъгла.

Остап Бендер

2019.03.23 | 20:37

32

Като се появи неугоден за USA коментар-бе то светофари,пътеки,витрини и накрая коментара изчезва.ЦРУ навсякъде и повсеместно.

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.03.23 | 14:51

14

БСП УБИВАХА ХОРА, ЗА ДА ИМ ВЗЕМАТ АПАРТАМЕНТИТЕ. КРАДЯХА ПРЕДПРИЯТИЯ И КУФАРЧЕТА, ЗА ДА СИ КУПУВАТ.
ДА НЕ НИ УЧАТ НА МОРАЛ!!!
МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

2019.03.23 | 18:52

31

Много дълъг ферман бе брат. Напълно съм съгласен с теб. Сега вземи и направи едно проучване какви са хората около мутрата-милиционер. Сигурен съм, че ще останеш разочарован, защото ще се окаже, че ВСИЧКИ имат наследствено партийно комунистическо минало и осигурено капиталистическо бъдеще. А това че се джавкат по ТВ-то..... то е за абдалите.

2019.03.23 | 18:43

30

А Цвъки защо се ослушва като пръдлив заек в люцерна?

Правилно е направил,че е приел оставката

2019.03.23 | 18:37

29

Ще има откъде да гледа,за да може да си напише своята.

Правилно е направил,че е приел оставката

2019.03.23 | 18:36

28

Ще има откъде да гледа,за да може да си напише своята.

ГРОБАРИЯ

2019.03.23 | 18:20

27

БОИКО ПОДАИ ТИ ОСТАВКА И ИСЧИСТИ ВСИКИ КРАДЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ А ТАКА И ИМЕТО СИ .ЧЕ СТЕ СЕ НАСЪЛРАЛИ МНОГО КРАДЦИ И СЕ ПИШЕ НА ТВОЯТ ГРЪБ

2019.03.23 | 18:17

26

А Цецо кога ?? Никога ли !! Те са като като дупе и гащи .

Добави коментар

Водещи новини