Цветан Цветанов проведе работна среща с областните координатори на партията

  • 19 март 2019 14:37

  • 518
  • 5
Цветан Цветанов проведе работна среща с областните координатори на партията
© ПП ГЕРБ

На 31 март ГЕРБ ще представи официално листата си с кандидати за евродепутати. Това съобщи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с областните координатори на партията в страната. „В началото на април предстои да обявим и какъв ще бъде слоганът на ПП ГЕРБ за предстоящата кампания за европейския вот. На следващ етап ще представим и платформата на партията за европейските избори, чрез която ще информираме обществото за нашите приоритети и идеи както за развитието на страната, така и за бъдещето на Европейския съюз“, информира Цветанов. По думите му предизборната програма на ГЕРБ ще акцентира върху сходството, което има между възгледите и амбициите на ГЕРБ и ЕНП, докато при други партии на преден план се подчертават противоречията им с тяхното политическо семейство.

По време на разговора беше обсъдена готовността за предстоящите избори на структурите на ГЕРБ по места, календара с партийни мероприятия преди и по време на предизборната кампания и организационни въпроси. Разгледана беше актуалната политическа обстановка в България, както и хода на гражданските диалози под надслов „Европа в нашия дом“ по темите образование и регионално развитие.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отчете пред всички присъстващи, че от началото на година ГЕРБ може да се похвали с почти 1000 новоприети членове. Като пример той отличи община Куклен, където към партията са се присъединили 35 нови членове, а само към младежката структура са се присъединили нови 20 души.

В тази връзка председателят на Цветанов отбеляза, че на предстоящите европейски избори всеки глас ще бъде важен и призова областните координатори и ръководените от тях структури в страната да продължат да водят активна комуникация лице в лице с хората. „Веднага след края на европейския вот стартира щателен анализ на резултатите. Той ще има за цел да покаже от една страна каква е била активността по време на кампанията на потенциалните ни кандидати за кметове и общински съветници, а от друга да разкрие с каква подкрепа се ползват те сред жителите на съответните населените места“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Фалшивите новини ще бъдат най-големият ни проблем. Вече ясно се вижда, че БСП няма да се поколебаят да ги използват, за да осъществят целите си. Получихме обвинения, че сме фалшифицирали и предстои да фалшифицираме изборите, а какво се оказа в крайна сметка – хора от БСП твърдят, че е имало подмяна на гласовете при вътрешните избори за водач на листата“, отбеляза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той бе категоричен, че липсата на резултати от работата на БСП ги принуждава дори да си приписват заслуги за разрешени проблеми на граждани – в основата на които стои именно ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
518 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.03.20 | 06:16

5

ЦЕЦО ФИЗКУЛТУРНИКА СИ КУПИ НОВ АПАРТАМЕНТ 300 КВАДРАТА С ВИП АСАНСЬОР В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ.ОТКЪДЕ ПАРИ КАТО ЕДИН ДЕН НЕ Е БИЛ В ЧАСТНИЯ БИЗНЕС?ТОЙ ГО ПЛАЩА 400 000 ПРИ ПАЗАРНА СТОЙНОСТ ОТ 1 500 000?

Ана Тема,Цвъки!

2019.03.19 | 19:12

4

Ей, не се спря Цвъки Молитвата да работи за"благото"на народ,Родина и Държава!
Или е на "молитвени закуски",или е на "р@ботни срещи"!
А от къде намират толкова суджук и пиене, като батисаха съджук-цеховете и "Вимпром Карнобат"!?

2019.03.19 | 17:57

3

Да ги инструктира как да крадат , лъжат и манипулират .

2019.03.19 | 15:08

2

Вижте само колко са охранени и глупави

2019.03.19 | 15:06

1

Цецо не дей обикаля държавата за сметка на данъкоплаците , а отговаряйте на хората защо са найбедни инаймизерни откакто сте на власт

Добави коментар

Водещи новини