Цветан Цветанов присъства на заседание на областния предизборен щаб на ГЕРБ-София

  • 18 март 2019 17:49

  • 386
  • 6
Цветан Цветанов присъства на заседание на областния предизборен щаб на ГЕРБ-София
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа присъства на заседание на oбластния предизборен щаб на ГЕРБ-София. В срещата участваха председателят на щаба и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в СОС Малина Едрева, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, народните представители от ГЕРБ и координатори на партията за столичните 23 и 24 МИР Александър Ненков и Евгения Алексиева, председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, депутати, общински съветници и районни кметове, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на заседанието председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изтъкна необходимостта депутатите и представителите на местната власт да бъдат активни в срещите си лице в лице с хората.

Той подчерта, че за разлика от други партии, представителите на ГЕРБ винаги са били сред гражданите и са запознати с техните проблеми. Цветанов отбеляза, че непрекъснатата комуникация с хората дава възможност държавната и местната власт да отстраняват всяка нововъзникнала нередност, докато останалите политически сили единствено могат да си приписват заслуги, тъй като няма с какво друго да се похвалят.

В рамките на заседанието на предизборния щаб на ГЕРБ-София бе обсъдена и актуалната политическа обстановка в страната, както и различни организационни въпроси. На срещата бе дискутирано провеждането на гражданския диалог "Европа в нашия дом" в София на тема регионално развитие. Събитието ще се състои на 4 април 2019 г., като то ще постави акцент върху регионите, икономическия растеж и повишаването качеството на живот благодарение на европейската солидарност. Ще се покажат добрите практики в управлението на ГЕРБ, изпълнените проекти и реализираните политики. На 18 април 2019 г. пък ще се проведе още един граждански диалог от платформата "Европа в нашия дом", като този път акцентът ще е върху образованието.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
386 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ДЖАМБАЗКИ

2019.03.18 | 22:16

6

ТОЧНО .13 .ЧОВЕКА И АКО ВСИЧКИТЕ ВИ ЗАСЕДАНИЯ СА ТАКИВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧИСЛОТО .13 .ОТНАСИЯ НА ЗЛА ПРОКОБА .ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ И СЛЕД ТОВА ЗАМИНАВАТЕ В ГРОБА

БЛАГОЕВ ГРАД

2019.03.18 | 22:08

5

ЦЕЦО ЛЪЖЕЦА НЯМАШ НИКАКВО ПОДКРИТИЕ В ЛЪЖИТЕ СИ .НЕПРЕКЪСНАТА КОМУНИКАЦИЯ СГРАЖДАНИТЕ САМО ЧЕ НАЩИАТ КМЕТ КРАДЛИДКОВ .НЕ ПРИЕМА НИТО ЕДИН ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН.ТОИ СЕ ВЪРТИ МНОГО МАЛКО ВРЕМЕ В ОБЩИНАТА ТОЛКОВО КОЛКОТО ДА ПРИЕМЕ БИЗНЕСМЕНИТЕ С ПЪЛНИТЕ КУФАРИ С ПАРИ ПРОВЕЖДА СИ СРЕЩИТЕ ПРИБИРА СИ КУФАРИТЕ И ДИМ ДА ГО НЯМА С ЗАМ. КМЕТИЦАТА ШОПОВА .НО В НЯКОИ ХОТЕЛ.ЗА КАКВА КОМУНИКАЦИЯ ПИ ГОВОРИШ.В БЛАГОЕВ ГРАД СТЕ ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.ТИ САМ ВИДЯ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПЛОЩАДА НИКОИ ДАЖЕ НЕ МУ РЪКОПЛЯСКА И ТИ ГО КАЗА НА МИКРОФОНА С НЕГО ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВСИЧКИ ИЗБОРИ.

Aчо Шперца

2019.03.18 | 20:37

4

Жесток Цецо Цецов - върл натовски член, с 6 апартамента и 2 гаража, интелигент, отдал се целия на благоденствието на америка и унищожението на Русия, просто най-добрият!

2019.03.18 | 20:02

3

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И САМО ГЕРБ!

САЙТА НА ЦВЪКИ и ПЕЕВСКИ

2019.03.18 | 17:59

2

ПОДЛОГИ И МЪРШИ СТЕ .

ПОМИЯРСКИЯ САЙТ

2019.03.18 | 17:58

1

ЗАЩО ПРАВИТЕ ЦЕНЗУРА ,УРОДИ ДОЛНИ ГРОБАРСКИ. НА 114 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО.

Добави коментар

Водещи новини