Ева Майдел: На негативизма и фалшивите новини ще се противопоставяме с българските победи в Европа

  • 17 март 2019 12:01

  • 631
  • 5
Ева Майдел: На негативизма и фалшивите новини ще се противопоставяме с българските победи в Европа
©

Освен европейското финансиране, бизнесът ни печели от стабилността и доверието в икономиката ни като член на ЕС, от достъпа до 500 милионния европейски пазар и от хармонизираното законодателство в 28 държави-членки. Това каза в Асеновград евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел на среща с над 120 членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Срещата бе организирана от ГЕРБ – Пловдив област под наслов „Европа днес: Реалните резултати за гражданите от ЕП“. Домакини на форума бяха народният представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев.

Те благодариха на Майдел за готовността и желанието да разясни на хората защо е важно България да бъде член на Европейския съюз. На срещата присъстваха също народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков, областните координатори на ЖГЕРБ – Евелина Апостолова и МГЕРБ - Владимир Пильов, кметове и общински съветници.

„Важно е да сме членове на ЕС, за да догоним бързо по-развитите икономики. Всички ние свикнахме Европа да ни помага най-вече със средства, но това не е даденост и е много важно какви евродепутати пращаме в Европарламента и какви каузи защитават те“, каза още Ева Майдел. Тя допълни, че ЕС трябва да е съюз на хората, да променя живота им и да го прави по-добър. Затова тя и колегите й от ГЕРБ/ЕНП през този мандат са работили по теми, които променят ежедневието на българите за по-добро и даде например с това, което тя успя да извоюва за българските граждани - по-ниски такси за преводи в евро, повече финансиране за бизнеса по плана “Юнкер”, повече сигурност в интернет и улеснена онлайн търговия. Ева Майдел сподели и за откриването на първото информационно бюро, което да подпомага предприемачите при кандидатстването им по европейски проекти, чиято заслуга е на Предприемачи ГЕРБ.

По думите й не по-малко важно е и постигнатото от колегите й от ГЕРБ/ЕНП. За пример беше даден евродепутатът Емил Радев, който поведе битка с двойния стандарт при храните и напитките и Андрей Новаков, който защити увеличаването на бюджета за България от ЕС за следващия програмен период с над 4 млрд. лв. „ Европа ни чува, надградили сме много. Това са големи победи, които трябва да стигнат до знанието на българските граждани и ние от ГЕРБ правим всичко възможно да сме сред хората и да ги информираме за постигнатото, за да се противопоставим на негативизма и фалшивите новини“, категорична бе Ева Майдел.

Последвайте канала на

Novini.bg
631 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.03.17 | 15:47

5

Таа па таа

2019.03.17 | 15:02

4

а 2022 като срат евро фндовете от , които за 1 евро плащаме 10, ще излезем ли най-после от тази мафиотско/рекетьорска/пе.дерастка организация?

Тая мърша

2019.03.17 | 14:39

3

Дето искала и бащиното име да си мени защото и звучало "обидно"... тя ли ще говори за нас и представлява нас българите ??? Тоя бит пес ли? Я ходи да си ядеш лайната мама ти керлива дейба.

2019.03.17 | 12:17

2

Малиййййййййй каква победа заплата 250 евро пенсия 130 евро

Миндила

2019.03.17 | 12:08

1

и тя ще се бори със новините. След цвинокио и аналната кралица плювнювлиеФ.

Добави коментар

Водещи новини