Цветанов се срещна с граждани от община Медковец

С група от близо 50 граждани от община Медковец (област Монтана) днес имахме много сериозен и продължителен разговор в Народното събрание, по време на който засегнахме много теми от местно и национално значение. Те посетиха парламента по покана на народните представители от ГЕРБ-Монтата Ирена Димова и Делян Димитров.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още сподели той:

"Възрастните хора от Северозападна България се оплакаха, че пенсиите, които получават - са ниски и не съответстват на дългогодшния им трудов стаж. Обясних им, че пенсионната система беше тотално разбита в края на 90-те години, когато паралелно с краха на банковия сектор - спестяванията на много хора бяха загубени. Подчертах, че в началото на мандата на правителството минималната пенсия беше 160 лв., докато сега е 200 лв. и ще продължим да я увеличаваме с толкова, колкото може да позволи държавният бюджет. В тази връзка отбелязах, че правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има воля да се бори с порочната практика да се издават фалшиви ТЕЛК-ове и ако успеем да запушим този теч - това ще ни даде възможност да пренасочим средствата към българските пенсионери и да направим възнагражденията им справедливи. Пред гостите от с. Медковец коментирах отсъствието на БСП от парламента, като отчетох противоречивото поведение на опозицията. В един момент те казват, че в държавата имат проблеми, но в същото време абдикираха от задълженията си като народни представители и не посещават парламента, където могат да се борят да направят живота на хората по-добър.

С гражданите от Монтанско обсъдихме и много други теми като намаляващата безработица у нас, липсата на кадри, спекулациите около казуса с вероизповеданията, нуждата от по-добра пътна инфраструктура, образованието като възможност за по-добра интеграция на ромите, битовата престъпност в Северозападна България и др.

В заключение призовах жителите на Медковец през май да гласуват за силна и обединена Европа, защото само когато всички членки на Съюза сме единни - нашият глас в света се чува".

Коментари

 1. 2019.03.14 | 05:09

  МАЛОУМЕН БОКЛУК.ОСТАВКА!!!!!!!!

 2. 2019.03.13 | 23:55

  Абе в това село има ли живи,или Цвъки се е снимал с колегите от Берковица.

 3. 2019.03.13 | 21:11

  CVETANO E NOVIA LEVSKI,OBIKALIA BALGARIA I SAZDAVA KOMITETI.

 4. 2019.03.13 | 19:35

  малоумника цвъки

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет