Граждански диалог на тема регионално развитие ще се проведе в Благоевград

  • 13 март 2019 16:37

  • 208
  • 0
Граждански диалог на тема регионално развитие ще се проведе в Благоевград
©

Граждански диалог на тема регионално развитие ще се проведе в Благоевград на 14 март 2019 г. (четвъртък) от 17.00 ч. в зала ”22 септември”.

В събитието, което е част от серията граждански диалози под мотото "Европа в нашия дом", ще участват министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, народните представители от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев, кметове на общини и общински съветници.

В рамките на форума ще бъдат дискутирани националните и местните политики в регионалното развитие. На вниманието на обществеността ще бъде представено развитието на инфраструктурата в различните населени места и как европейската солидарност е допринесла за това. Форумът е отворен за всички представители на бизнеса, социални партньори, неправителствени организации и граждани.

Последвайте канала на

Novini.bg
208 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини