Цветанов: Надявам се хазартната дейност да не е част от партийната дейност

  • 02 март 2012 13:05

  • 664
  • 1
Цветанов: Надявам се хазартната дейност да не е част от партийната дейност
©

На мен не ми стана ясно как се е случило помещението да бъде преотдадено и на кого, на Барона ли, за детски клуб ли или какво? Такива помещение не могат да бъдат преотдавани, давани под наем или ползвани извън целта на партията. Вярно ли е, че задържаните при акцията са извършвали незаконна дейност в помещение на БСП на ул. „Опълченска” в София.

Това попита от парламентарната трибуна депутатът Доброслав Димитров относно проведена операция на ГДБОП за пресичането на незаконна хазартна дейност и разбиване на незаконно казино на 28 февруари 2012 г.

"Надявам се, че незаконният хазарт не е част от партийната дейност на която и да било политическа партия, заяви Цветанов. Наемът е платен за януари и за февруари, каза той.

Всичките 20 лица, задържани при акция на ГДБОП за пресичането на незаконна хазартна дейност от 28 февруари, са с богато криминално минало, каза вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в отговор на въпрос на г.

Министърът отговори, че при акцията за срок от 24 часа са задържани 20 лица, които са участвали в незаконен хазарт. Установено е, че в помещението работи и живее лице, което е с мярка „домашен арест” за грабеж. „Важно е, че от снетите обяснения Барона е упоменал, че той е бил в този клуб на БСП и е присъствал в помещението при провеждането на срещи със симпатизанти на БСП. При арестуването всички са били на земята, уверявам ви, че това не е отношението на управляващите към БСП, ако това са симпатизанти на БСП”, каза Цветанов. Той уточни, че помещението се стопанисва от Орлин Димов от БСП.

Последвайте канала на

664 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.03.04 | 09:53

1
Гореописаните арестувани лица ( вкл. Петракиев - Барона) ,напълно отговарят на профила на средностатистическия член (симпатизант) на БСП. Не е било необходимо ,да се установява политическата им принадлежност. Що става дума за нелегалния хазарт - това е един от многото ,стари и изпитани БСП методи ,за партийно финансиране.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини