Кольо Колев за акциите срещу кметове: Да видим кой пие и кой плаща

  • 13 март 2019 08:54

  • 1047
  • 3
Кольо Колев за акциите срещу кметове: Да видим кой пие и кой плаща
© Bulgaria ON AIR

30 години българското общество очаква справедливост по отношение на милионерите и милиардерите, които произведохме през прехода и по отношение на властта, която демонстрира възможности, които не би трябвало да има. Всяко действие в тази посока е положително, каза в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR политическият психолог Антоанета Христова по повод акциите срещу кметовете на Златица, Созопол и Стрелча от последните дни.

Вероятно тези акции имат връзка с предстоящите избори, може да търси и линия за конкуренция за избора на нова главен прокурор, добави тя.

Има пряка връзка с изборите, заяви социологът Кольо Колев. В крайна сметка чудесно е, че го има този процес, за да видим кой пие и кой плаща, защото по този начин следващият властник много ще внимава какво прави. По този начин малко или много се възпитават управленците, посочи Колев. Ще има още много атаки, особено с оглед на наближаващите избори, добави той.

Властта винаги има възможност да контролира процесите и ситуацията, но не е правено засега, каза Христова. По думите на Кольо Колев действия винаги има страх от разместване на интереси, на структури.

Затова тези действия заслужават адмирации. За първи път се случва положителен знак, който демонстрира действие, коментира Антоанета Христова.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1047 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Манго Джери

2019.03.13 | 16:04

3

Кармъзъ Колю отново е баш будала.

123

2019.03.13 | 13:09

2

ЧЕРВЕН КОЛЬО МИ ГОВОРИ.ИЗГЛЕДАЙТЕ НА КАНАЛ 3 ФИЛМА СОЦИОЛОЗИ НА ПОВИКВАНЕ И ЩЕ ГО ВИДИТЕ ЩО ЗА СТОКА Е ЧЕРВЕН КОЛЬО !!!!!!!!!!!!!!

2019.03.13 | 10:52

1

abre kolio e kak koi koi e to se znae ednite sa prestapnici i kradci a drugite sa glupci deto gi izbirat

Добави коментар

Водещи новини