Кристалина Георгиева: В ЕК няма бонуси за комисарите

  • 01 март 2012 16:40

  • 517
  • 1
Кристалина Георгиева: В ЕК няма бонуси за комисарите
©

Винаги трябва да се мисли за това, че когато времето е тежко, държавните служители, и то тези на по-високите нива, трябва да дават пример.

Това каза пред БНР еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование. Тя посочи, че в същото време нищо не е извън закона и уточни, че следи скандала с бонусите от Брюксел. "В такива моменти трябва да се мисли какво значи дисциплина. В Европейската комисия бонуси, поне за комисарите, няма", уточни тя.

Еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование разказа, че тази година е започнала тежко от гледна точка на кризисните райони, които се очертали. "Ние сме в навечерието на националния празник, той е за да ни обедини. А това, което може да ни обедини, е как да излезем от кризата по-силни", посочи Георгиева.

В ЕК днес се организира представяне на страната ни с изложба живопис на емблематични български художници, с представяне на българска кухня и българско вино.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
517 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
assenov

2012.03.02 | 18:35

1
pri zaplata okolo 18000 evro na mesetz za kakvo sa vi bonousi gospojo georguieva.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини