Цветанов се срещна с ученици от столичното 140 СОУ „Иван Богоров“

  • 01 март 2019 15:02

  • 352
  • 0
Цветанов се срещна с ученици от столичното 140 СОУ „Иван Богоров“
© Фейсбук

Каква е била детската ми мечта и трудно ли е да си депутат - това бяха само част от множеството въпроси, които ми задаваха ученици от столичното 140 СОУ „Иван Богоров“.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още сподели той:

"Те посетиха Народното събрание по покана на народния представител Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в и освен, че научиха повече за работата на законодателната институция имаха възможност да разговарят с различни депутати. Част от гостите на срещата бяха председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и председателят на Комисията по образованието и науката Милена Дамянова. По повод 1 март децата ни подариха ръчно правени мартенички. В разговора си с тях ги призовах да слушате родителите и учителите си, защото те са най-верните им приятели".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
352 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини