От НФСБ коментираха решението на ВМРО за самостоятелно явяване на евроизборите

  • 01 март 2019 13:58

  • 627
  • 1
От НФСБ коментираха решението на ВМРО за самостоятелно явяване на евроизборите
© Булфото (архив)

Не рушете трудно съграденото единство на патриотичния фронт.

Това се казава в официална позиция на НИК на ПП НФСБ разпространена от пресцентъра на партията. Публикуваме позицията без редакторска намеса.

"Ние, членовете на Националния изпълнителен комитет на НФСБ, отстоявайки убеждението, че заедно сме по-силни, останахме изненадани от неочакваното решение на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите за Европейски парламент.

През последните два месеца водим двустранни преговори с ВМРО за съвместно явяване на изборите за Европейски парламент. За съжаление, с решение на ръководството на ВМРО тези разговори бяха прекратени едностранно, без предизвестие.

Водени от дълга си към нашите избиратели и желанието да бъдем единни в името на бъдещето на България,  ние за пореден път подаваме ръка на партньора ни ВМРО. Убедени сме, че родолюбивите идеали, които отстояваме заедно в българския Парламент не трябва да бъдат жертвани заради лични интереси и тяснопартийни егоизъм и амбиции.

Нека припомним, че именно НФСБ беше в основата на нашето обединение още през 2014 година, както и в днешното 44 Народно събрание. Точно в името на това единение НФСБ извърши саможертва и оттегли своята кандидатура на президентските избори през 2016 г., отстъпвайки на колегите от ВМРО и „Атака“ президентското и вицепрезидентското място. Това донесе и най-високия успех за патриотичното обединение в цялата история на България.

Затова, призоваваме нашите съмишленици от ВМРО да променят своето решение за самостоятелно явяване на евроизборите и да се върнат на масата на преговорите в името на всички български патриоти и на България!

Убедени сме, че единението ни прави по-силни!".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
627 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Георги

2019.03.01 | 15:09

1

Изглежда като след дъжд качулка този ход.Защо първо те обявиха,че се пускат сами.Уж показващи някакъв неутралитет и самочувствие,а сега се сетиха че те сами нямат шанс.Силни сами в случаят са само ВМРО,които допуснаха най-малко грешки в последно време.Също така имат много по сериозен капитал и електорат.

Добави коментар

Водещи новини