Нона Караджова: Никога не съм получавала бонуси

  • 01 март 2012 15:00

  • 1150
  • 2
Нона Караджова: Никога не съм получавала бонуси
© Булфото

Министерството на околната среда и водите е спестило най-малко 150 хиляди лева от факта, че има само двама заместник-министри. Така министър Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко коментира получените от заместник-министрите бонуси.

Самата тя заяви, че никога не е получавала бонуси. "Като каже нещо премиерът, той е назначил съответно зам.-министрите, така че той ще реши оттук нататък какво да направи. Зам.-министрите ще решат, аз отговарям за себе си. Нямам бонуси. С икономията от четирима на двама зам.-министри, дори с това така наречено ДМС, което не е ДМС, а част от формирането на заплатите, сме спестили на бюджета поне 150 хил., ако не и 200 хил. лева", заяви Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, цитирана от БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1150 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.03.01 | 15:31

1
Ами к`во дремеш- взимай, кой ти пречи?! Я виж "вашите"- даже вече ще "връщат" / нали така каза Той!/, да ви е.а мамата ГЕРБерастка!!!
към рано пийналия номер 1

2012.03.01 | 15:50

2
значи хич не съм за ГЕРБ, ама като видя такава животинска злоба и простотия, направо ми стават симпатични (е, не дотам, че да главусам :)))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини