БСП: Макар и извън парламента, ние продължаваме да работим за хората

  • 01 март 2019 11:42

  • 891
  • 4
БСП: Макар и извън парламента, ние продължаваме да работим за хората
©

Тук сме, за да покажем двойните стандарти в държавата, за да разберете как се пишат закони и как някои ги спазват, а други не. Касовите апарати са задължителни за всички търговци, на които им бяха дадени срокове, нали така? Е, изглежда, че това не важи за Столична община. Това заяви пред журналисти депутатът от БСП Георги Свиленски.

,,Както знаете, всяка една касова бележка трябва да има БУЛСТАТ, името на фирмата и да бъде фискализирана'', каза той, след което демонстрира как столичните паркомати пускат касови бележки, върху които не е отразен БУЛСТАТ-ът и името на фирмата.

,,Вижте бележката и ми кажете кой е субектът, който събира тези пари? Кой ще вземе това левче? Кой ще плати данъците на това левче? Защо Столична община не спазва закона? Същия случай го има и в Шумен. Тия пари не се знае кой ги харчи. Стоят си тези машинки, събират парички и никой не знае къде отиват тези парички'', обясни Свиленски.

,,Както виждате, БСП не си почива. Ние работим, защото проблемите са навън, не само в парламента. Продължаваме да работим за хората'', допълни общинският съветник от БСП Калоян Паргов.

,,Нека колегите от общината, от финансовото министерство да обяснят. Защото тази бележка не отговаря на нито един атрибут за касова бележка, не се знае и дали имат връзка с НАП'', заяви още Свиленски.

Последвайте канала на

Владимир Василев
891 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.03.01 | 13:27

4

В парламента и извън него работите против Родината, защото сте предатели. От първия ден се стремите към хаос, за да ви избута вашият президент във властта чрез служебно правителство. Пак ви се краде. Пак ви се приватизират импекси и заводи, които да нарежете. Пак ви се фалират банки и ви се крадат спестяванията на хората. Пука ви че ще върнете всеобщата мизерия и масовата безработица. Важно е червените барони и баронеси-днешните олигарси да просперират. На България-майната и. Това сте вие.

Умник Гюро

2019.03.01 | 13:08

3

БКП/БСП-терористи не работят, извършват подривна антибългарска дейност и... получават народни заплати. Такива чудо няма по света!

Данъкоплатец

2019.03.01 | 12:37

2

Киро, на Калотина ли сте брато! Колко зелени ще внесеш сега!

Ъъъ

2019.03.01 | 11:58

1

И имената на хората са импекса, р.овч.свинаря,пелтека,кире контрабандата, офшорката....Хората,които съсипаха БЪГАРИЯ

Добави коментар

Водещи новини