ВМРО: От "Воля" да си сменят името на "Пинокио"

  • 28 февруари 2019 12:15

  • 938
  • 2
ВМРО: От "Воля" да си сменят името на "Пинокио"
© Novini.bg

Председателят на партия "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 иронизира социалната програма на управляващите в лицето на ВМРО и идеята им да бъдат давани по 200 лв. за първо дете на родител със средно образование. Марешки пророкува, че до 2050 г. България ще е демографска пустиня, а ВМРО са излъгали за пореден път избирателите си, че ще увеличат минималната пенсия на 300 лв. и ще осигурят сигурност в селата.

,,Тези хора предлагат 200 лева за българско дете, а гласуваха милиарди за излишен самолет. С това те дадоха ясен знак на хората кое им е по-ценно – децата на България или американските самолети. Две години не друг, а лидерът ви Каракачанов казва, че две години нищо не сте направили и крайно време е да почнете да работите, не само да се карате'', заяви Марешки.

Юлиан Ангелов от ВМРО припомни, че Марешки е със снет имунитет и с дела за рекет, изнудване и побой. ВМРО припомни, че партия "Воля" често сменя своята политическа ориентация от либерали до консерватори.

,,Защото всеки ден и Марешки, и неговите депутати тръбят лъжи и недоказани факти от трибуната на НС и по всички медии, без нито едно доказателство, само агитирайки и говорейки като жълт вестник, така че им предлагам, най-отговорно могат да си сменят името на парламентарната група и тя да се казва "Пинокио", отвърна Ангелов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
938 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.02.28 | 14:15

2

И ПИНОКИО И ЦВИНОКИО РАЗЛИКА НЯМА ЦВИНОКИО УБЕДИ ВМРО И АТАКА ДА ИГРАЯТ ПО НЕГОВАТА СВИРКА ТАКА ЧЕ ВЕЧЕ ИМАМЕ ТРИ ЦВИНОКИА

Aми

2019.02.28 | 13:39

1

ВИЕ СИ СЛОЖЕТЕ ТАБЕЛА ПРЕД ПАРТИЙНАТА ЦЕНТРАЛА - ФИРМА ЗА ПРОДАЖБА НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО.ТАКА ДЕ ДА НЕ СЕ ЛУТАТ ХОРАТА ДА ВИ ТЪРСЯТ

Добави коментар

Водещи новини