Ревизоро: Дано Борисов не прави предизборна пропаганда с мерките срещу нелегалните горива

Трябва да има списък на регистрираните търговци на горива. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от Обединени патриоти и председател на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата Емил Димитров-Ревизоро.

Този регистър досега трябваше да е влязъл в сила, да е ясно, че всички вписани са легалните, другите – не, и да внимават, добави той.

Той потвърди данните, че през миналата година е разкрита продажба на 5 млн. литра нелегални горива - 166 цистерни.

Трябва да видим откъде е дошло контрабандното гориво, кой го е докарал и повече да не влиза. Затова трябва да има регистър и ясни правила за работа, подчерта Димитров.

Има ясно заявена воля за промяна, притеснявам се обаче, че покрай изборите ще се тръгне да се прощава на този и онзи. Обикновено тогава е или "да утрепем спонсорите на опозицията", или "да защитим нашите спонсори". Дано заявените от премиера мерки да не са предизборна кампания и пропаганда. Ако се случи това, което се случи при цигарите, ще е добре, но едно е да сложиш камери в трите фабрики за нелегални цигари, друго е да сложиш в 111 митнически склада за горива, каза още Емил Димитров-Ревизоро.

 

Коментари

  1. 2019.02.28 | 08:36

    Да се внушава : " Премиера прикрива Златев"..не, по технично трябва да се работи тролчета изроди мои - "Бойко играе карти със Златев " въртете !!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет