Ангелкова получи отличието в категория “Държавна администрация” на годишната церемония на БАИТ за 2018 г.

  • 27 февруари 2019 18:20

  • 328
  • 2
Ангелкова получи отличието в категория “Държавна администрация” на годишната церемония на БАИТ за 2018 г.
© Министерство на туризма

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard получи отличието в категория „Държавна администрация“ в Наградите на БАИТ за 2018 г. Призът й бе връчен на официална церемония в София. Отличието се дава за внедрените от Министерството на туризма електронни услуги. Това съобщиха от пресцентъра на министерството.

Това е признание за мен и моя екип за усилията, които полагаме да сме иновативни и да работим в подкрепа на бизнеса, гражданите и развитието на сектора, каза министър Ангелкова. Призът е и знак, че вървим в правилната посока при дигитализацията в туризма. 

Щастливи сме, че Министерството на туризма е първата държавна администрация, която предостави електронни услуги по Закона за туризма и те са достъпни с един клик и през смарт телефон, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, допълни министърът.

Внедряването на новите технологии ни помагат да надграждаме резултатите и да развиваме туризма. Водещата ни цел е утвърждаването на България като целогодишна дестинация за качествен туризъм, заключи министър Ангелкова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
328 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.02.27 | 23:59

2

коняяяяя, Ангелкова не се показвай стой си в конюшната.

Димо

2019.02.27 | 18:44

1

Щом и тези недодялани калинки получават отличия ясно е някъде върви държавата.

Добави коментар

Водещи новини