Мая Манолова запознава депутатите с мерките срещу банките при задължения

  • 27 февруари 2019 07:07

  • 662
  • 0
Мая Манолова запознава депутатите с мерките срещу банките при задължения
© Булфото (архив)

Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще запознае членовете на Правната комисия в парламента с предложението си за промени в законодателството, касаещи неравноправни клаузи в договорите с банки.

В момента банките имат право, наравно с държавата и местните власти, да започват едностранно процедура по отнемане на имущество на длъжниците.

Манолова настоява за поправки в Гражданско-процесуалния кодекс, с които това право ще бъде отнето, поне частично. Брюксел вече даде двумесечен срок за промените, заплашват ни санкции.

Преди това Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на ще се срещне с български граждани от чужбина. Над 150 наши сънародници, членове на избирателни секции, търсят защита на избирателните си права.

Те настояват да продължи без прекъсване поетапното въвеждане на електронно дистанционно гласуване. Българите, подписали петицията, са обезпокоени и от факта, че Брекзит ще ги лиши от възможността да гласуват на предстоящите евроизбори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
662 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини