Комисията по материално подпомагане към Министерството на отбраната ще има извънредно заседание

  • 26 февруари 2019 18:05

  • 820
  • 0
Комисията по материално подпомагане  към Министерството на отбраната  ще има извънредно заседание
© Булфото (архив)

Министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността разпореди на 27 февруари да бъде проведено извънредно заседание на Комисията по материално подпомагане в Министерството на отбраната, която да вземе решение за отпускането на финансови средства в подкрепа на многодетното семейство на капитан Петър Димитров. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната.

Министерството на отбраната и авиобазата в Граф Игнатиево организират дарителска кампания в подкрепа на семейството на капитан Петър Димитров от изтребителната авиационна ескадрила на авиобазата, което загуби дома си след пожар. 

В кампанията вече се включиха ръководният състав на Министерството на отбраната и Българската армия, военнослужещи и цивилни служители от Въоръжените сили.

Всички граждани, които имат желание, могат да се присъединят към дарителската кампания. Финансовите средства могат да бъдат изпращани в банкова сметка, разкрита в Уникредит Булбанк на името на Констатина Емилова Димитрова:
IBAN: BG05UNCR70001520697983 BIC UNCRBGSF

Последвайте канала на

Радина Лазарова
820 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини