Цветанов проведе работна среща с изпълнителния директор на Европол Катрин де Бол

  • 25 февруари 2019 15:45

  • 961
  • 2
Цветанов проведе работна среща с изпълнителния директор на Европол Катрин де Бол
© Народно събрание

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с изпълнителния директор на Европол Катрин де Бол, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Двамата обсъдиха стратегията на агенцията за периода 2020+, многогодишното програмиране и приоритетите за дейността й. Де Бол увери Цветанов, че Европол интензивно работи да се превърне не само в мощен информационен център на ЕС по въпроси, свързани с престъпността, но и да предоставя гъвкава оперативна подкрепа на националните правоохранителни власти и да бъде платформа за европейски полицейски решения и авангард за иновации и изследвания в областта на правоприлагането. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изрази подкрепа и подчерта, че Европол трябва да помага на партньорските структури от различните държави-членки за постигане на необходимото ниво на съвместимост, както и да имат способността да вземат координирани или общи решения навременно.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Катрин де Бол се обединиха около мнението, че агенцията изгражда доверие с партньори извън ЕС, като поставя Западните Балкани сред приоритетите си и отбелязва важността на активността по отношение на регионите на Близкия Изток, Северна Африка и Средиземноморието, както и на сътрудничеството с Турция. Отчетена беше добавената стойност към сигурността на Европа от продължаващото стратегическо сътрудничество със САЩ. Срещата се състоя в Букурещ по време на Четвъртото заседание на Съвместната група за парламентарен контрол на Европол.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
961 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Tracioteat

2019.02.25 | 16:36

2

Сега Google плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и аз съм спечелил $ 20544 през първия месец от тази работа.


------------>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
Хахаха

2019.02.25 | 15:58

1

Нещо фанах. Цецко ли проведе срещата или с него проведоха среща. Да ви се акам на заглавията.

Добави коментар

Водещи новини