МГЕРБ: Дали Румен Радев не се опитва да се превърне в българския Мадуро?

  • 24 февруари 2019 11:05

  • 8664
  • 128
МГЕРБ: Дали Румен Радев не се опитва да се превърне в българския Мадуро?
© ПП ГЕРБ

МГЕРБ излязоха с декларация по време на X Зимен университет, който се провежда в Сандански.

Ето какво гласи тя:

"През последните часове ситуацията във Венецуела ескалира, след като армията, по заповед на Николас Мадуро, отказа да допусне камиони с хуманитарна помощ от Колумбия и Бразилия и употреби сила срещу мирни граждани по улиците. Ние, младежите от ГЕРБ считаме, че унищожаването на хуманитарна помощ е престъпление срещу човечеството. Потъпкването на човешките права не може да бъде толерирано повече от демократичния свят.

Важно е бъде подчертано, че никой не иска да се меси във вътрешните работи на Венецуела. В един глас с международната общност ние, младежите от ГЕРБ, призоваваме до страната да бъдат допуснати продукти от първа необходимост. Възможността гражданите на Венецуела да решат чрез свободни избори кой да бъде следващият им президент е основно демократично право. Защото изборът на Николас Мадуро е нелегитимен. Това беше признато официално дори от Социалистическия интернационал.

На този фон българските остриета на руския хибриден гуру ген. Решетников - председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и техният президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, застанаха на страната на диктатурата и подкрепиха диктаторския режим на Мадуро. Те призоваха за ненамеса по казуса.

Ние от МГЕРБ питаме какъв президент е Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, след като в момент, в който цялата демократична световна общност подкрепя Хуан Гуайдо и парламента на Венецуела, той остана в отбора на малкото останали диктатори? Дали Радев е европейски президент и натовски генерал или е куклата на конци на съветския генерал от КГБ Леонид Решетников? За нас отговорите на тези въпроси са ясни и категорични. Евразийският диктаторски манталитет на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е очевиден и не може да се скрие. Проблемът е до къде той може да стигне, след като ценностната му система приема неутрално безразборното убиване на гладуващи хора от армия, само защото се опитват да достигнат до храна и лекарства? За нас от МГЕРБ е опасно такъв човек да бъде върховен главнокомандващ на Българската армия! А по повод призивите на президента да запазим неутралитет, припомняме един знаменит цитат от Данте Алигиери - "Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет!"

Колкото до позицията на другарката Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, това е нищо повече от поредната доза отровно лицемерие от нейна страна! Защото Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за умишлено крие пред българските си симпатизанти, че международната организация, в която тя е заместник-председател - Социалистическият интернационал, прие още преди дни Хуан Гуайдо и венецуелското Народно събрание за единствени легитимни органи в страната. Социнтернът, част от който е БСП, изрази също така своята „огромна загриженост за репресии", извършени от „незаконния режим на Николас Мадуро" и заяви, че „изисква пълно възстановяване на конституционния ред" във Венецуела. Същата позиция беше потвърдена и от испанския премиер-социалист Педро Санчес, с чиято подкрепа само преди ден стартът на предизборната кампания на ПЕС се проведе в Мадрид. По думите му „който реагира с куршуми и със затвори на желанието за свобода, не е социалист, а тиранин".

За нас, младежите от ГЕРБ, цялата тази шизофренична ситуация около Нинова, с двойствените ѝ позиции, и Радев, с евразийските му кукловоди поставят няколко много сериозни въпроса:

Дали всъщност президентът Радев не се опитва да се превърне в българския Мадуро – безцеремонен, циничен и самодостатъчен?

⁃ Къде Нинова лъже - в чужбина, когато организацията, на която е заместник-председател, подкрепя Гуайдо или в България, когато организацията, на която е председател, подкрепя Мадуро?

⁃ Демократична партия ли е БСП, след като подкрепя диктаторски режим и то не за първи път? (Припомняме, че в миналото БСП се обявяваше в подкрепа и на режимите на Слободан Милошевич и Садам Хюсейн).

⁃ Няма ли очевиден риск от изтичане на класифицираната натовска информация към вражески сили, след като „момчето на Леонид Решетников" има най-висок достъп до такава, а публично изразява различни позиции от тези на Алианса?

⁃ С методите на Мадуро и помощта на Решетников ли БСП отново ще се опита да спечели европейските и местните избори, които наближават?

От МГЕРБ не се надяваме на честни отговори от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, защото истината за тях е вечно неудобна. В същото време призоваваме всички демократично мислещи българи, включително и социалистите, да не допускаме повече на власт в България да се възкачват хора, които под команда от едни диктаторски режими подкрепят други диктаторски режими!

МГЕРБ ще отстоява категорично и в бъдеще европейското демократично развитие на България."

Последвайте канала на

Десислава Станева
8664 128

Свързани новини

Коментари 128

Добави коментар
55

2019.02.24 | 12:46

62

Чета,чета и стигам до извода,че няма скоро да се отървем от червената сган!! Мислех,че са измрели повечето,но явно не е така!!! Живях пре комунизма,блатодаря! Живях при Лукановата криза,благодаря! Живях при Жан-Виденовата криза,блатодаря! Живях при тройната коалиция,благодаря! Живях при Орешарски,благодаря!!! Сега ГЕРБ ви пречи нещастници,че България е във възход и мързеливците не могат да крадат!!!

мисли със собствената си глава и помни

2019.02.25 | 18:16

128

Браво, доста си преживял и си оживял! Браво!

Сега на дневен ред е въпроса - дали ще можеш да преживееш и герб? Има голяма вероятност да успееш, далеч(поне 10 г.) преди да видиш пенсия!

Друг въпрос е дали въобще ще доживееш до пенсия(тъй като, герб се грижи усърдно, това да не ти се случи)

До 55 !

2019.02.24 | 17:15

112

Точно така е !

С такива нещастници, като тези тъпи червени л'йномети, трудно ще вървим напред !


При тях наистина преобладават, тъпи закърнели селяндури, които нито магат добре и качествено да работят, нито да мислят !


Хитрите лисици, по върха на БСП-БКПнаследници, умело се възползват от тях и пълзят, гърчейки змийските си тела и души, по пъта към власта !


Само че и едните и другите не могат да схванат, че просто сами се надлъгват !


Едните лъжат, че можат да управляват, а другите лъжат, че могат да работят !


Точно както по "комунистическо" време казвахме, "ние ги лъжем, че работим, те ни лъжат, че ни плащат" !


Прос' народ, слаба държава !

АС

2019.02.24 | 14:53

101

Гербавите са световни шампиони по крадене, а тези горе са младежкия им тим

Оле оле

2019.02.24 | 12:51

64

къде го виде възхода, ай стига ве, хахаха, да не тие главата в задника, та некъв възход виждаш, хааахаха

Чичо Ставри

2019.02.25 | 15:15

127

Толкова млади, а вече глупави!

ние от мГерб

2019.02.25 | 02:30

126

Класическа гербаджийска пледоария , нискокачествена като Бойко И Цецко .”Ное от мГерб”

2019.02.24 | 22:58

125

Президента не се прави , а и няма как да е Мадуро,защото той следва политиката на не намеса във вътрешните работи на чужда държава,каквато е позицията на ООН ,пък и защо ни е още един Мадуро,кат си имаме вече

Иван

2019.02.24 | 22:10

124

Долни мръсни пишлемета! Кариеристи сте! Ако БКП беше на власт вие щеше да сте от младежи БКП! Президента Мадуро беше избран по демократичен начин.

До „мозъчния тръст“ на мгерб!

2019.02.24 | 14:39

97

ОСТАВЕТЕ ЗА МОМЕНТ „ХРАЧЕНЕТО“ ПО ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ(Той не е лъжица за вашите уста) и намерете един, що годе, умствено развит от вас, който да смени „листчето (опорката)“ на добичето „Lyubo Angelov ЧленКА на ПП АТАКА – Бургас“ или да го върне в Карлуково!
Този ЕнтелЕгент от месеци поства само едно и също.
Само за 2 часа е замърсил коментарите под тази новина с едни и същи 10 поста!

До нахъсания по долу

2019.02.24 | 21:05

123

Добре си си научил урока, НО само факта, че твоята шайка(не се засягай - това е по антон тодоров – претърпял фурнаджийски катарзис, твой сегашен колега) управлява България вече 10(десет) години обезсмисля рецитирането ти!
„никак не харесвам, хора като вас, дето само плюят по властта“ – ВЯРВАМ ТИ БЕЗРЕЗЕРВНО!
Аз също не понасям начинът ви на мислене, но не го афиширам пряко. Нормално е за такива като теб „минали през калъпа“ на която и да е партия да са е^x, (почти не подлежащи на развитие).

Пак повтарям: АЗ СЪМ НОРМАЛЕН, МИСЛЕЩ И ПАРТИЙНО НЕ ОБРЕМЕНЕН БЪЛГАРИН, ИМАЩ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ и е напълно разбираемо такива като теб да не ме харесват.


Пак питаш: „КЪДЕ Е АЛТЕРНАТИВАТА !“ - явно не я виждаш(ако я виждаше нямаше да си гербер!)


Добре, аз ЩЕ ТИ Я ПОКАЖА:
-БЕЗПРЕКОСЛОВНО СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА!
-СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА ОТ ВЪРХА, ДО ЦИГАНСКИЯ КАТУН(без „наши“,
„ваши“, „заслужили“ и т.н.)
-КОЛКОТО ПО ВИСОКО В ЙЕРАРХИЯТА Е ПРЕСТЪПНИКА – ТОЛКОВА ПО СУРОВО НАКАЗАНИЕ!(на практика сега е обратното)
-ИЗБОР НА УПРАВЛЕНЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ – ЧРЕЗ ИСТИНСКИ КОНКУРС! (А НЕ ПАРТИЙНО ПРЕДАНИ НЕКАДЪРНИЦИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ)
-ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА – МИНИМУМ 10(ДЕСЕТ) ГОДИНИ ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО!
-100% МАЖОРИТАРЕН ВОТ ПРИ ИЗБОРИ!(с право на избирателите да отзовават избраника си)
-120 ХРАНТУТНИКА(пардон депутати) МАКСИМУМ!
- ПРИТЕЖАВАНЕ НА КЪСО НАРЕЗНО ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА И ЗАЩИТА НА ДОМА И СЕМЕЙСТВОТО В УВЕДОМИТЕЛЕН(регистрационен) РЕЖИМ(както е в „белите“ държави)

Това ще е само началото! Харесва ли ти?
А дали ще отърва на вождовете ти?
И колко ще останете, ако(като) се отпочне алтернативата?

ДО ТОЗИ ОТДОЛУ

2019.02.24 | 18:29

118

СТИГА СИ ХЛЕНЧИЛ,МОДЕРАТОРСКА ШУТКО.СКОРО ЩЕ СИ ТЪРСИШ ИСТИНСКА РАБОТА.

От нахъсания !

2019.02.24 | 18:12

115

Никога не съм казвал, че сегашното управление е еталон на такова !

Но и никак не харесвам, хора като вас, дето само плюят по властта, бед да мислят, какво ще стане, ако тя си отиде !

Това значи, че хабер си нямат, как се управлява най-бедната(благодарение на БСП-БКПнаследници) държава в Европа, с най-много корумпирани ( пак благодарение на БСП) чиновници и най-много неориентиран и прост народ отново благодарение на БСП и нейните мафиотски управления, които създадоха както мутрите, така и всички останали структури, чрез които ограбиха и разрушиха България !

Да не мислите, че това, което сте написал като факти, го знаете само Вие ?

Това обаче е следствие, не на управлението на ГЕРБ, а на онова, което сътвориха от България, "комунистите" от БСП, в продължение на десетки години !

Държавата не се управлява само от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, както повечето хора си си мислят !

Държавата се управлява от многохиледна администрация, която за голямо мое съжаление, се възпроизвежда и пие народна кръв,като кърлеж !
На това ни научи БКП-БСП !
Ако не знаете , питайте !
Факти хиледи !


Държавен апарат с ниски заплати, на какво мислиш че е способен !
Не се мъчи, ще ти помогна !
На корупция, разбира се !
Така че ГЕРБ от самото идване на власт, имат непосилната за никой друг задача, да вдигнат на крака една разграбена и затънала до уши в корупция държава, наследво, оставено им от сегашната "алтернатива" -
БСП ! !


Спорад мен, това е невъзможно, освен, ако целия народ не го поиска и не започне да се
бори !


Няма как, подобна непосилна задача, за се изпълни от половината българско общество, докато другата половина му пречи !


Това е основния проблем!


Изглежда хората като вас, не могат да схванат значението на този фундаментален за България проблем и се опитват да търсят проблемите на някакво ниско ниво, като това на вашите примери за корупция и неправилна работа на институциите, ръководени в момента от ГЕРБ !


Ако БСП дойде на власт, да не мислите ,че ще си доведе някъде от Европа или от "Марс", 100 000дна армия, нова държавна администрация, некорумпирана, която да работи като тази в Дания например !?


Не бъркайте истината с демагогията и популизма !


Когато нямате чиста дреха на гърба си, постоянното вадене на кирливите ризи на комшията, е истина, но ако заявите, че знаете как да промените това, ще е демагогия и популизъм !


Демагогия и популизъм е когато президента, а и БСП,които не могат нищо конкретно да сторят за подобряване живота на българина, да обясняват, как правителсгвото не се справя и как трябва да се справи !


Трябва това, трябва онова !


И ние знаем, че трябва !

Но само ГЕРБ се мъчат нещо наистина да направят !


За съжаление, БСП пречат , вместо да помагат !


От идеята, до осъществяването и, има много неща да се направят, а обикновенно, те са по трудната и отговорна част от работата !

Така че вашите разсъждения ще са правилни, до момента в който някой ви попита, къде е алтернативата !


И дотам, разговорът приключва !

До нахъсания по долу

2019.02.24 | 17:07

111

Аз съм нормален, мислещ и ПАРТИЙНО НЕ ОБРЕМЕНЕН БЪЛГАРИН, имащ собствено мнение, за разлика от теб!

До нахъсания по долу

2019.02.24 | 16:52

108

КАЗВАНЕТО НА ИСТИНАТА НЕ Е „ДЕМАГОГИЯ“ И „ПОПУЛИЗЪМ“- разбирам, че ти е трудно, но го ЗАПОМНИ! (достатъчно ясно ли се изразих?)

„Демагогия“, евтин „популизъм“ и "плямпачи" ще спрягаш, когато споменаваш действията на твоята партийка!(по долу ще ти обясня подробно)

Да, ДЪРЖАВА, ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ИНТЕЛИГЕНТНИ, МОЖЕЩИ И РАБОТЛИВИ ХОРА!(тук за първи път съм съгласен с теб), а не от пожарникари, даскали по физическо и хора с болни амбиции!

Съгласен с четвъртото ти изречение, НО ОЩЕ В ПЕТОТО СЕ „РАЗМИРИСА“ ЗДРАВО!
И за да не съм голословен ще цитирам само една малка част от коментари на твои съпартийци –активисти и „заклети противници“ на БСП-БКП:
- „на майка ти пут*ата е невинна, но я отпраших комунистически трол смотан“
- „да набумкам на майка ти пут*ата да набумкам трол комунистически долен ! тротонедка“
- „гамкай ми гуя комунистически трол долен! Тротонедка“
- „майка ти да оценя в тъпия и г*з тротонедко долна !“
- „На майка ти пут ата !! ха ха ха Глупак“
- „На Мадро да му седнеш на куро.“
- „Ватенки продажни, тъгувате ли за вашето младежко БСП, като Пешо Сумиста, който Цветанов хвана и прати в панделата точно когато гласяха Пешо Сумиста за младежкото бСП хахаахаха“ (ПОСТВАН ПОНЕ 500 пъти)
На такива „ВИСОКО-ИНТЕЛИГЕНТНИ“ и съкрушителни доводи, няма противопоставяне, нали?

Напълно солидарен със шестото ти изречение!
„В ГЕРБ също има много боклуци, но те са влезли там през задния двор и се явяват бивши неуспели червени крадци“
Само трябва да замениш думата „много“ с „предимно“ и не „те са влезли там през задния двор“, а „ТЕ СА ВЛЕЗЛИ ТАМ ПРЕЗ ПАРАДНИЯ ВХОД“ (ще дам пример, за всеки случай)
- Бойко Методиев Борисов - член на БКП и през 1991 година напуска системата на МВР, като отказва да се деполитизира
- Цветан Генчев Цветанов - член на БКП, работил в Седмо главно управление на Държавна сигурност, преди 89 г.
- Цецка Цачева ….
Да продължавам ли?

Седмото ти изречение също силно мирише на пропаганда – изхвърляте ги, нали? веднага доказвам:
- Какво стана с „КУМ ГЕЙТ“ и Дилянчо Добрев – по герберски го изхвърлихте, нали?
- Ама, как само „изхвърлихте“ Московски, че падна чак на зам-президентския пост в Черноморска банка!
- Ами двамата полицейски шефове от София, които се издъниха и „изхвърчаха“ на ръководни постове във Варна и Добрич?
- За „предани“ кметове на герб - просто няма смисъл да изброявам – на където и да се обърне човек – примери бол!

До простия!

2019.02.24 | 15:02

104

Ти като какъв точно се явяваш, с твоята категоричност относно президента !

Той лъжица, за коя уста е !?

Демагогията и популизма му, много умен ли го правят или ти си от недоразвитите тъпаци, дето не могат да разберат, че държава не се управлява от велики мислители и "плямпачи" а от можещи и работливи хора !

Второ, едни и същи постове, по смисъл има, и те са от малоумни и полуграмотни човекоподобни индивиди !

А те са от тези 20% българи, които подкрепят мафиотската структура БСП-БКПнаследници !

В ГЕРБ също има много боклуци, но те са влезли там през задния двор и се явяват бивши неуспели червени крадци !
Когато ги хванат обаче , ги изхвърлят, а не както в БСП, да бъдат на пиедестал, защото хранят партията майка !

От ГЕРБ поне нещо правят, дакото червените боклуци, само разбиваха предприятия, фабрики, заводи и връщаха машините за скрап !

Правеха финансови пирамиди и фараони, които работиха за тях, източваха банки и рекетираха директно народа чрез мутрите, а после им избиха шефовете чрез ДС и им откраднаха вече легализираните бизнеси и предприятия !

Къде беше ти тогава, да дадеш акъл, кой каква лъжица е и за чия уста ???

2019.02.24 | 19:19

122

Млади хора"комсомолците на ГЕРБ "не се срамуват,да ги обучават да управляват със злоба,без зачитане на институциите,на народа си,ако не са ви казали,президента не е "техния президент" и "кукла на конци",а е българският президент избран пряко от над два милиона българи,за разлика от тези които са ви учители,така че първо се научете да уважавате избора на народа си,и не забравяйте,че демокрацията е свещена,а не силова както се опитвате да я представяте вие.Президента пречи на партията ви не за Венецуела,а защото е първият президент,който не се страхува да критикува вас-управляващите,а вие явно преди да са ви дали управленските постове не може да търпите достойните българи

2019.02.24 | 19:18

121

Млади хора"комсомолците на ГЕРБ "не се срамуват,да ги обучават да управляват със злоба,без зачитане на институциите,на народа си,ако не са ви казали,президента не е "техния президент" и "кукла на конци",а е българският президент избран пряко от над два милиона българи,за разлика от тези които са ви учители,така че първо се научете да уважавате избора на народа си,и не забравяйте,че демокрацията е свещена,а не силова както се опитвате да я представяте вие.Президента пречи на партията ви не за Венецуела,а защото е първият президент,който не се страхува да критикува вас-управляващите,а вие явно преди да са ви дали управленските постове не може да търпите достойните българи

2019.02.24 | 19:18

120

Млади хора"комсомолците на ГЕРБ "не се срамуват,да ги обучават да управляват със злоба,без зачитане на институциите,на народа си,ако не са ви казали,президента не е "техния президент" и "кукла на конци",а е българският президент избран пряко от над два милиона българи,за разлика от тези които са ви учители,така че първо се научете да уважавате избора на народа си,и не забравяйте,че демокрацията е свещена,а не силова както се опитвате да я представяте вие.Президента пречи на партията ви не за Венецуела,а защото е първият президент,който не се страхува да критикува вас-управляващите,а вие явно преди да са ви дали управленските постове не може да търпите достойните българи

bivsh atakist

2019.02.24 | 18:30

119

ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

Добави коментар

Водещи новини