Кметът на Лом се отчете пред гражданите за работата си през 2018 година

  • 22 февруари 2019 13:31

  • 448
  • 2
Кметът на Лом се отчете пред гражданите за  работата си през 2018 година
© Община Лом

Кметът на Лом Пенка Пенкова се отчете за работата си през 2018 година, съобщиха от общината. Тя изтъкна, че през изминалата година е започнала работата по най-важния обект за града - подмяна на довеждащия от източника при село Добри дол водопровод. За тази цел са осигурени 2,7 млн. лв. Започнал е и ремонтът на училища, детски градини, улици и общински пътища.

През 2019 година работата на тези обекти ще продължи. За първи път общината има бюджет от 30 млн. лв., а за капиталови разходи са предвидени 4 млн. лв.

Нерешени за общината остават въпросите с липса на пречиствателна станция за отпадни води, амортизираните автобусни спирки, полуразрушения градски стадион, скитащите бездомни кучета.

Общината ще търси решение и на тези проблеми, обяви кметът. 20 млн. лв. ще бъдат вложени за обновление на жилищни сгради, улици и общински пътища. Това финансиране е осигурено с проекти на общината от европейските програми.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
448 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
DoloresPatten

2019.02.22 | 13:58

2

Трябва да получавате пари онлайн от дневната си, като завършите проста работа с вашата работна станция зA няколко часа на ден, получавате по $ 238 на всеки час и получавате такса всяка седмица, докато избирате работата си...

>>>>>>> w­w­w­.­w­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Петко

2019.02.22 | 13:44

1

Много краде тази кметица.Много цигани които са нейни избиратели и вярват.Така наречения квартал Хумата който е построен незаконно върху земеделска земя на хората е със сметоизвозване и улично осветление,не се плащат данъци защото е незаконно построен,краде се ток и вода масово.Познайте кой плаща???

Добави коментар

Водещи новини