Общинският съветник от ПП ГЕРБ - София Ботьо Ботев участва в конференция на тема "Диалог за бъдещето"

  • 22 февруари 2019 10:31

  • 356
  • 0
Общинският съветник от ПП ГЕРБ - София Ботьо Ботев участва в конференция на тема "Диалог за бъдещето"
© ПП ГЕРБ

Общинският съветник от ПП ГЕРБ - София Ботьо Ботев участва в конференция на градовете Виена и София на тема "Диалог за бъдещето". Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

В първия ден от конференцията в рамките на форума "Инвестиции в умните градове той направи презентация и се включи в дискусия „Публично-частно партньорство с фокус върху интелигентните градски решения“.

“В презентацията посочих примери на успешни проекти на Столична община в партньорство с частния сектор в сферата на транспорта, екологията, социалното предприемачество и административните услуги. Отговорът на съвременните предизвикателства пред градовете изисква smart решения и активен обмен между тях. Конференция на градовете Виена и София "Диалог за бъдещето" е един изключително успешен формат за обмяна на опит, добри практики и контакти между двете столици“, коментира Ботьо Ботев. 

Конференцията цели да създаде тясно сътрудничество с градовете-партньори при изработването на стратегии за тяхното развитие. Сътрудничеството трябва също така да предостави възможност на градовете, да се обединяват и в диалог за бъдещето заедно да постигнат целите си.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
356 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини