Убитата в Дупница се развела в деня на смъртта си

  • 29 февруари 2012 21:25

  • 3720
  • 2
Убитата в Дупница се развела в деня на смъртта си
©

Убитата в Дупница 32-годишната жена е удряна с метален П-образен прът, съобщи директорът на областната дирекция на полицията в Кюстендил Георги Джоглев. 32-годишната Даниела Кацарска е починала още преди да бъде транспортирана до спешния център.

По случая бяха задържани двама мъже, които по-късно са били освободени. От полицията съобщиха още, че работят по няколко версии, две от които са грабеж и убийство от ревност. Криминалисти добавиха, че същия ден жената е получила развод от бившия си съпруг.

Преди убийството Даниела била на работа във фармацевтичния завод в Дупница. Нейният колега Славчо Томанов я изпратил до входа, но когато лампата в дома й не светнала, той се върнал да я потърси. Намерил я в безпомощно състояние, пише "Стандарт Нюз". От полицията казаха, че са намерили предполагаемия предмет, който е използван за удара по главата. От прокуратурата съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за грабеж и причиняване на тежка телесна повреда довела до смърт, което предвижда ефективна присъда до 20 г. Това е първоначален вариант на обвинението, казаха още от прокуратурата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3720 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.03.14 | 18:58

2
Мир на праха и !lwasntly89.6
az

2012.03.01 | 21:08

1
Da ne se beshe razvejdala...

Добави коментар

Водещи новини