БСП: Днешното решение на ГЕРБ е победа за нас, но няма да се върнем в парламента

Днес премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи една сценка, на която и децата не вярват. Георги Марков му бил казал, че в момента тече проблем, свързан с правовата държава и така от ГЕРБ се вслушали в гласа на хората. Ние още преди време определихме това като узаконяване на диктатурата. Истината е, че днешното решение на ГЕРБ за връщането на преференциите е следствие от страх. Това заяви на пресконференция пред журналисти лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в централата на партията.

,,Те просто изпитаха страх – страх от гражданската енергия, която се изправи срещу тях, и страха от нашето намерение да напуснем Народното събрание. Изглежда нашето решение от вчера доста ги е стреснало. Въпреки това ние от БСП няма да се върнем в парламента, тъй като условията ни не са изпълнени изцяло. Продължаваме да настояваме за въвеждането на машинно гласуване, което ще бъде сериозна гаранция за честността на изборите. Така че опасността от фалшифицирането на изборите не е минала'', подчерта Нинова.

Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за допълни, че БСП се е борила за запазване на преференции, нова ЦИК, машинно гласуване и да остане обжалването пред ВАС, както и начина на вземането на решение в изборните комисии.

,,Нищо от това не чуха. 26 часа разговори от страна на БСП. Едва след решението ни вчера за напускане очевидно чуха'', заяви още Нинова

Лидерът на социалистите обяви още, че от БСП започват срещи с партии и граждански сдружения, с които да направят общ фронт за честни избори и допълни, че са изпратили сигнал до Венецианската комисия във връзка с изборното законодателство.

,,Нека да не позволяваме да ни приспиват днес с благи приказки. Ние продължаваме по следния начин. Започваме срещи с други партии и граждански сдружения, с които искаме да направим този общ фронт за честни избори. Няма значение каква принадлежност имате, уважаеми българи, дали ще гласувате за лява, дясна партия, за център, това е ваше право. Ние трябва заедно да се обединим, за да не позволим вашият глас, вашият вот да бъде употребяван'', посочи Нинова.

Коментари

 1. 2019.02.18 | 18:06

  Руски подводници с "Булава" са около САЩ, братушките слушат от Куба какви мръсотии говори Тръмп на Мелания в Белия дом, базите на Русия в Сирия, Венесуела, Иран и в Полярния кръг покриват всички океани.

  1. 2019.02.18 | 21:59

   Значи сега все още НЕ е ! Ходи да се прегледаш, Братушко!

 2. 2019.02.18 | 18:40

  ИЗЛЕЗ БОЙКО, КАТО МЪЖ,ЗА ДА ОБЯСНИШ НА НАРОДА, КОЙТО Е ПО УЛИЦИТЕ ЗАРАДИ ТЕБ, КАКВО ПОСТИГНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ!
  ” 75% увеличение на безработните за 4г.
  – Над 100 000 фалирали малки и средни предприятия.
  – Над половин милион българи бегълци от страната.
  – Провалена здравна реформа!
  -Чадър над монополната и игнориране на битовата престъпност.
  -Незаконни полети на авиоотряд 28.
  -Незаконен износ на оръжия!
  -Кредит от близо 30 млрд., пари които трябва да връща българския данъкоплатец!
  -Провалени проекти за газопроводи, които щяха да донесат милиарди приход!
  -Нелегално допускане на бежанци на територията на България!
  -Геноцид и глад, престъпност и смъртност!


  1. 2019.02.18 | 21:29

   Бегай обратно в лудницата бе, олигофрен!

 3. 2019.02.18 | 18:08

  стана ли седесарски кенеф? Кубинците видяха на какво прилича седесарска България и няма да допуснат това.

  1. 2019.02.18 | 21:28

   Ами ходи в КУба, а ние ще ходиме във Флорида да те е.ба в селската червена кратуна! и нека чернилките да ти разпорят още по и без това разпрания червен Г.ъз!

 4. 2019.02.18 | 18:21

  "Kaтacтрофaтa в "Света Неделя" показа за стотен път, че богоотстъпничеството води към родоотстъпничество и обратно, че родоотстъпничеството поражда богоотстъпничество.

  Който вижда във вселената груба игра на груба материя или производ на сляп случай, или изделие на пиян демон - не може да обича отечеството си, което е част от вселената, защото убиец усмъртява плът. Проповедник на вероотстъпничеството върши много по-грозно злодеяние: той усмъртява вярата в доброто, надеждата за възтържествуването на доброто."

  Стоян Михайловски  Атентатът в софийската катедрала "Света Неделя" на 16 април 1925 г. е най-големият терористичен акт в българската история както по броя на жертвите, така и по последиците. По това време е и най-големият атентат в световната история.

  Той е връхна точка на т. нар. ултраляв тероризъм на нелегалната БКП, чиято цел е ликвидацията на политическия елит на страната, предизвикване на анархия и хаос и създаване на благоприятни условия за външна болшевишка инвазия.

  Решението за бомбената експлозия се взема от Коминтерна (ръководен от болшевишка Москва), който след пропадане на химерата за световна революция, се преориентира към откровено терористични акции. За целта в България е изпратен Петър Абаджиев и започва избиването на изтъкнати държавници, политици и културни дейци.

  След провала на септемврийските размирици през 1923 г., организирани от БКП под давление от Съветския съюз, тя е забранена от Върховния касационен съд на 2 април 1924 г. БКП не изпълнява решението и продължава дейността си в нелегалност. Правителството арестува и убива без съд много нейни активисти, което нанася тежък удар по структурите ѝ.

  Набиращият сила ултраляв уклон в БКП решава да отвърне на удара с ново насилие.

  Още в края на 1924 г. в ръководството на БКП се ражда идеята да се избият най-важните полицаи и военни накуп. Тъкмо тогава клисарят на църквата "Св. Неделя" Петър Задгорски срещу пари предлага услугите си на БКП. В средата на декември 1924 г. лично шефът софийската терористична комунистическа група П. Абаджиев оглежда тавана на катедралата и занася там първите пакети с взрив.

  Целият атентат е замислен, подготвен и осъществен под ръководството на племенника на Райна Княгиня - комунистът Коста Янков.

  В края на декември К. Янков, който ръководи Военната организация на БКП, развива идеята за атентат. Знае се, че в черквата "Св. Неделя" се извършват опелата на всички починали от елита на държавата. Янков си избира за жертва началника на Обществената безопасност Владимир Начев или някой друг полицейски големец. Така поради смъртта му в катедралата ще се съберат главните от полицията и от войската. След като бъдат погубени, ще бъдат спечелени няколко месеца, през което време ще се укрият партийните кадри. Допълнителен ефект според Коста Янков ще се постигне и с това, че атентатът ще предизвика смут в противниковия лагер, а може да има и политическо значение, като да принуди царя да състави правителство от средите на лявата буржоазия.

  Позицията си по атентата Янков поддържа до края на март 1925 г. В началото на април 1925 г. за жертва е избран ген. Константин Георгиев, един от основателите на Военния съюз и правителствен депутат. Да се убие политическо лице е по-лесно, отколкото добре охраняваните висши полицаи. Смяната на жертвата обаче влече промяна и в целта. Мерникът на терористите е вдигнат много високо. Членът на ЧЕКА-та Вълко Червенков в свои по-късни обяснения пише: "...за нас главният обект беше не Обществената безопасност, а правителството. То трябваше да бъде избито в черквата, него ние търсехме да унищожим."

  На 13 април в прохода Арабаконак цар Борис с автомобила си попада на четническа засада. Като запазва хладнокръвие и съобразителност, царят съумява да избегне смъртта. Покушението не е организирано от комунистите.

  Ден след щастливото избавление на царя в ход влиза планът на Военната организация на БКП. Около 8 часа вечерта комунисти убиват ген. К. Георгиев пред църквата "Свети Седмочисленици", където отива за вечерната служба заедно с внучката си.

  На следващия ден, 15 април, Димитър Златарев от Военната организация на БКП се среща с П. Абаджиев в Борисовата градина и му нарежда: "Да се пали фитилът!" Същия ден на аудиенция при царя е ген. Никола Жеков. Вероятно генералът е носителят на подадения от Военната организация сигнал: царят да не присъства на опелото на ген. Георгиев, определено за 16 април следобед.

  Траурното шествие влиза в църквата в 15 часа. Службата се ръководи от софийския митрополит Стефан, бъдещ български екзарх. Първоначално ковчегът е поставен до колоната, която трябва да бъде взривена, но след това е преместен по-напред, поради големия брой хора, дошли на церемонията. Така по случайност най-видните присъстващи са отдалечени от мястото на взрива.

  Съгласно плана на атентаторите, когато хората са събрани и службата започва, Петър Задгорски дава знак на Никола Петров да взриви експлозива, след което двамата напускат сградата. Това става около 15:20 часа. Експлозията събаря главния купол на църквата, затрупвайки вътре множество хора. Взривната вълна в затвореното помещение нанася допълнителни поражения.

  След ужасяващия взрив нито един министър не е убит. Затрит е обаче цветът на българското войнство - 11 генерали и много офицери. Убити са трима народни представители, интелектуалци и обикновени хора. Жертвите са 134 души, други умират по-късно от раните си, и така общият брой на жертвите е 213 души. Ранените са над 500 души. Умират включително деца, жени и възрастни хора.

 5. 2019.02.18 | 18:20

  само малоумник, който не си знае историята може да иска да е с русия, която ни е навредила в пъти повече отколкото ни е помагала!


  Припомням

  Русия ни е бомбардирала

  Рисия беше против Съединението ни, на Княжество България и източна Румелия

  Русия подтикна Сърбия да ни нападнат в гръб, докато армията ни беше на източният фронт изправена срещу Турция.

  Русия подтиква български русофили да взривят църквата Света Неделя, това е най-голямият терористичен акт в света по онова време!

  Преди 92 г. БКП взривява църквата "Света Неделя"


  So, Fuck russia, viva Bulgaria!

 6. 2019.02.18 | 18:12

  Комунистическа партия ГЕРБ приключва.

 7. 2019.02.18 | 18:09

  Xyй за седесарската мафия, тя ще падне от власт скоро, а Венесуела се държи пред нападките на ЦРУ, братушките и Куба помагат.

 8. 2019.02.18 | 18:02

  ЕС е в паника, Меркел: "Ние сме в обсега на руските оръжия", Тръмп спешно търси Путин.

 9. 2019.02.18 | 18:00

  само малоумник, който не си знае историята може да иска да е с русия, която ни е навредила в пъти повече отколкото ни е помагала!


  Припомням, Русия ни е бомбардирала

  Рисия беше против Съединението ни, на Княжество България и източна Румелия

  Русия подтикна Сърбия да ни нападнат в гръб, докато армията ни беше на източният фронт изправена срещу Турция.

  So, Fuck russia, viva Bulgaria!

 10. 2019.02.18 | 17:54

  Няма кой да ви помогне, сини пyтки, ЦРУ ви използва срещу Русия, но ще мине и без вас, Тръмп не прие xyeглавият Цветанов, тоя се запъти на молитвена закуска с него.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Напиши коментар

Избори

още

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли промените в НК свързани с неизбежната отбрана?

Одобрявате ли промените в НК свързани с неизбежната отбрана?

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.