Владислав Николов се срещна с кметовете на малките населени места в община Плевен

  • 18 февруари 2019 14:10

  • 205
  • 0
Владислав Николов се срещна с кметовете на малките населени места в община Плевен
© Пресцентър на ГЕРБ

ГЕРБ и ЕНП са доказали, че могат да решават проблемите на Европа и да бъдат близко до хората.”, каза областният координатор на партията Владислав Николов на среща с кметовете на малките населени места в община Плевен, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

„В изминалия програмен период българските общини имаха възможност за кандидатстват за финансиране с проекти за общо 3.3 млрд. евро – средства, които преобразиха не малка част от населените места. Затова е важно с общи усилия да противостоим на популизма, на опита на БСП манипулират надеждите и очакванията на хората”, каза Николов.

Той отново припомни успешното Европредседателство на България, постигнатото от еврокомисарите ни и националноотговорната позиция на българските представители от ГЕРБ-ЕНП в Европейския парламент.

„Постигнахме много. Имаме потенциала да спечелим с мандат повече спрямо предходните евроизбори. Очаква ни много работа и най-важното в нея са реалните резултати и сплотеността на партийните членове и симпатизантите на ГЕРБ”, обобщи Владислав Николов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
205 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини