Цветанов: Докато в БСП има сблъсък на лобита, при ГЕРБ много хора могат да оглавят листата за европейските избори

  • 11 февруари 2019 18:44

  • 591
  • 4
Цветанов: Докато в БСП има сблъсък на лобита, при ГЕРБ много хора могат да оглавят листата за европейските избори
© ГЕРБ

Докато в БСП има сблъсък на лобита по темата кой ще е водач за листата за европейските избори, при ГЕРБ има много достойни кандидати, които могат да оглавят листата. Все още не сме обсъждали състава на листата, защото не са приключили номинационните събрания по места. При ГЕРБ този процес е демократичен. Очаквам около края на март да сме готови с всички имена.

Това заяви пред журналисти в Шумен председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че амбицията на партията е да има минимум 6 евродепутати в следващия Европейски парламент, като дори ще насочи усилията си да вкара още един свой представител в ЕП и така общият им брой да стане 7. „По време на кампанията искаме да покажем, че през всичките години ПП ГЕРБ е имала изключително силна връзка с ЕС и институциите му, като доказателство за това е фактът, че при управление на ГЕРБ никога не са спирани европейски средства. Това ни даваше възможност да се възползваме от европейската солидарност и да променяме облика на населените места в България“, подчерта Цветанов. Той обясни, че в момента България е в топ 5 в ЕС по очакван ръст на икономиката и направи съпоставка с икономическото състояние на страна при управлението на БСП и кабинета „Орешарски“. „Оттогава събираемостта в приходните агенции се е увеличила с 50%, което в парично изражение е 14 млрд. лв. повече пари в бюджета. БВП се е увеличил с 36%, а от 11,5% безработица през 2014 г. – днес е около 5% и дори очакваме да падне“, сравни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. По думите му именно това икономическо развитие изисква от държавата да произвежда повече квалифицирани кадри, за да отговори на нуждите на пазара на труда. „Неслучайно основният приоритет на това правителство е именно образованието“, уточни той.

Във връзка с предстоящите европейски избори Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа поясни, че след края им ще бъде направен обширен анализ на резултатите, които трябва да покажат каква е била ангажираността на всеки един потенциален кандидат за кмет или общински съветник, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ поздрави кмета на Шумен Любомир Христов и екипа му за свършената работа и спазените ангажименти към жителите на града. Цветанов изрази увереността си, че кметът Христов ще продължи своята успешна дейност по модернизацията на Шумен, като по този начин ще отговори на нарастващия популизъм.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
591 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.02.11 | 19:14

4

Такъв гнусар като Цвъ цвъ рядко се раждат ! По - отвратителен е дори от Плевела и Тиквата , взети заедно ! ДОЛУ ГЕРБЕРАСТИТЕ !

2019.02.11 | 19:11

3

В ГЕРБ бъка от прости тикви , крадци , лъжци и бивши червени мутромилиционери ! Записали са се при Главатаря /член на БКП / в организираната му престъпна група само за да си пълнят гушите на воля като грабят народа !

Сините пyтки вдигнаха ръка на Йончева,

2019.02.11 | 19:04

2

а шамарът отнесе синьото лайно Кошлуков, завлякъл $100 000 и 51 000лв от КТБ, като програмен директор на БНТ.

niki

2019.02.11 | 18:48

1

писна ми от пропаганда в посока герб

Добави коментар

Водещи новини