Валидираха юбилеен пощенски блок с марка, посветени на 140-ата годишнина от приемането на Търновската конституция

  • 08 февруари 2019 13:20

  • 358
  • 0
Валидираха юбилеен пощенски блок с марка, посветени на 140-ата годишнина от приемането на Търновската конституция
© Народно събрание

В Народното събрание беше валидиран юбилеен пощенски блок с марка, първодневен плик и печат, посветени на 140-ата годишнина от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, председателят на Държавна агенция „Архиви“ Михаил Груев и кметът на Велико Търново Даниел Панов заедно валидираха пощенската марка. 

От днес марката ще започне своя живот, за да напомня за това знаменателно събитие, коментира министърът на транспорта, информационните технологии и съобщения Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Той посочи, че марката пресъздава духа на Велико Търново заедно с фрагменти от Конституцията. Неин автор е Ивелина Велинова. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
358 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини