Борисов: Вдигаме минималните и вдовишките пенсии

  • 08 юни 2011 12:34

  • 1662
  • 4
Борисов: Вдигаме минималните и вдовишките пенсии
© Булфото

Това каза премиерът Бойко Борисов в Министерски съвет. Затова ни трябват още няколко дена, за да довършат изчисленията финансовото и социалното министерство, каза Борисов.

На въпрос – кога ще бъдат увеличени, премиерът отговори: В момента, в който станем готови. Месеци преди това бях казал, че юни месец очаквам от Дянков да ми даде разчети за минималната работна заплата и за пенсиите. Сега разбирам разни политически лидери, които просто с последните си издихания, се опитват да си припишат някаква заслуга, каза Борисов.

Моля ви това да им го припомните, когато се опитват да си приписват заслуги, както в неделя със завода за битовите отпадъци в София, заяви Борисов.

Последвайте канала на

1662 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гери

2011.06.23 | 09:39

4
Господин министър- председател ще се увеличат пенсиите само на десетици хиляди пенсионери, а кога ще увеличите пенсиите на останалите два милиона? Докога ще ни повтаряте, че няма пари и Вие и господин "Флик" се разпореждате с народните пари, а не с личните Ви авоари. Нали за това сме Ви избрали и затова се казва, че сте "слуги на народа". За "бутиковите" униформи на бездействащата полиция и за подслушване има милиони, а за обикновения пенсионер, който цял живот е плащал данъци и са му одържали от заплатата за да има достойни старини - няма. Прав е един социолог, че народа ще Ви запомни не с магистралите ви, а с мизерията в която е живял по време на вашето управление. ВЪРВЕТЕ СИ!!!
неизависим избирател

2011.06.20 | 16:44

3
Ние Не искаме ГЕРБ (правителството) да ни вдига пенсиите-----а просто искаме ПРАВИТЕЛСТВОТО да си ВДИГА антуража и още през 2011 година да го няма.... Големи икономии прави Бойко Борисов-щял да ги разпределя за пенсии след 50 години.При всяко ползване на хеликоптера от Бойко на ден струвало по 15 хлв. + 110 млн.за подслушвателни средства + 130 млн.за втора спортна зала + още 130 млн. към заплатите на МС-и парите за пенсии изчезнали .......

2011.06.08 | 16:35

2
http://ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=bg
иван

2011.06.08 | 13:04

1
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92.

Добави коментар

Водещи новини