Соломон Паси: Хуан Гуайдо е носител на промяната, а Венецуела има нужда от това

  • 06 февруари 2019 08:43

  • 421
  • 5
Соломон Паси: Хуан Гуайдо е носител на промяната, а Венецуела има нужда от това
© Кадър Нова телевизия

Соломон Паси коментира в сутрешния блок на Нова телевизия случващото се във Венецуела и позицията на България.

„Винаги при подобни ситуации има водещи страни, каквато в случая е Испания“, коментира Паси.

Той напомни коя е Венецуела: „Венецуела има потенциал да бъде изключително богата, тя е първата в света страна по залежи на петрол.Близо 2 млрд. % е инфлацията в момента. Там има купони за храна. Няма никакви лекарства. Хората измират от глад. Има титанична корупция. Петролът се управлява от шепа генерали. Венецуела е транзитен хъб на световния наркотрафик. Най – богата е Мария Габриел Чавес. Изчислява се, че тя има близо 4 млрд. долара лично богатство. В резултат на това 10% от венецуелците са мигранти“.

„Днес Хуан Гуайдо очевидно е носител на промяната, а Венецуела има нужда от това“, заяви Соломон Паси. На въпрос какво ще се случи, ако Цвета Караянчева, председател на Народното събрание, се провъзгласи за президент, Паси обясни, че това няма как да стане и напомни, че президентските избори се признават в България, а гаранция за демокрацията у нас е и Европейския съюз.

„Позицията на българското правителство за Венецуела е напълно умерена“, завърши Соломон Паси.

Последвайте канала на

Десислава Станева
421 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Паси,

2019.03.17 | 21:03

5

вземи си компрометиралото се протеже с дивия поглед, което пробутваш усилено по разни международни институции за срам на България, и вървете ДА ПАСЕТЕ ЗАЕДНО, мислейки че сте излъгали някого

2019.02.06 | 13:50

4

Чифутина пак се изживява като "политик" . ХА ХА ХА

2019.02.06 | 13:48

3

Адолф не си е свършил работата до край щом има още като тоя глупак

2019.02.06 | 11:09

2

долен мръсен евреин .

guaido

2019.02.06 | 09:47

1

Ние вече се оправихме след нашата промяна ,сега ще оправим и Венецуела. Вече над 20 години и налагат санкции и ограничения за да я съсипят , блокирани са седем милиарда в САЩ които ще ги предоставят на тяхното момче , както и блокираното злато в Англия и много други ДЕМОКРАТИЧНИ приоми за съсипване на държавата. И САЩ да бъдат третирани така и те ще са на това дередже . САЩ е с заеми три пъти по големи от колкото нейните активи заедно с територията и това е демокрация и стабилност .За това им трябва венецуелския петрол които това момче ще им прадостави.

Добави коментар

Водещи новини