Цвета Караянчева: Миналото никога не си е отивало напълно (видео)

  • 01 февруари 2019 12:30

  • 444
  • 6
Цвета Караянчева: Миналото никога не си е отивало напълно (видео)
© Novini.bg

С панихида и поднасяне на венци и цветя пред Мемориала на жертвите на комунизма в София бе отбелязан 1 февруари - Ден на признателност и почит към жертвите на комунизма.

„Миналото никога не си е отивало напълно. На този ден българи в цялата страна се събират, за да се уверят, че има критична маса будни хора у нас, защото злото спи под камък само в приказките. То непрекъснато се опитва да изпълзи. Днес все по-често ставаме свидетели на уж изпуснати реплики, на заплахи от хора, които искат да забравим жертвите от комунистическия режим“, заяви и Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, председател на Народното събрание, предаде репортер на Novini.bg.

1 февруари още е предупреждение за заплаха, а не сбогуване с миналото, каза тя

„Проклети да са винаги имената на палачите, поклон пред жертвите, пред десетките хиляди прекършени съдби“, заяви Караянчева.

На церемонията присъства и президентът Петър Стоянов. „Днес е ден не само за поклон пред жертвите. Най-тежкото последствие обаче е омразата. Никога българи не са мразели и избивали българи. Това е най – голямото поражение“, заяви той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
444 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2019.02.01 | 22:43

6

"Комунист" е престъпна дума в българския език. Значенията на думата са "убиец, изверг, терорист, сатанист".

оня с коня

2019.02.01 | 17:19

5

Вие не оставяте миналото да си отиде соросоиди мръсни, с нищо не сте по добри от тези чието управление беше диктувано от руските служби. Сега вас Сорос ви командва, вие сте вълци в овчи кожи. Крепите се на това че постоянно плюете по миналото. А платените протести, които направихте с тях ме загубихте напълно и ударихте дъното, така сте се вкопчили във властта , че война ще направите но няма да я дадете. Единственият политик на когото имам малко вяра е Руен Радев, всички други сте продажници.

България

2019.02.01 | 13:29

4

Това е народен съд , това е отмъщението на българския народ 1945 над тези който бяха с фашистите и повечето от тях са си го заслужили. Защо не се споменава за избитите деца ятаци, защо не се споменава за Вела Пеева която са и разсекли главата, защо не се споменава за многото други избити партизани.
Господа депутати и политици и за вас ще има един ден народен съд.

2019.02.01 | 13:24

3

БРАВО КАРАЯНЧЕВА! НО МИНАЛОТО ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ! И ГЕРБ РАБОТИ ЗА ТОВА! ГЕРБ ГРАДИ НОВОТО!

МНЕНИЕ

2019.02.01 | 13:17

1

Трогателни слова пред бившите КОМУНИСТИ.....
И ако миналото не се забравя , дали сега ще съществува страна като Германия доста други страни в Европа. Този начин на мислене винаги ще ни държи там, където сме сега, Най жалката страна в Европа. Не сте дорасли за да е я УПРА ВЛЯВАТЕ.
Наистина ви съжалявам с подобни речи....

2019.02.01 | 13:23

2

НЕЩАСТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪПАК ЛЪЖЛИВ!

Добави коментар

Водещи новини