Парламентарната група на "Воля" с ново име

  • 30 януари 2019 09:38

  • 1792
  • 1
Парламентарната група на "Воля" с ново име
© Novini.bg

Депутатите ще обсъдят проект на решение за провеждане на тържествено извънредно пленарно заседание на Народното събрание по повод 140-ата годишнина от Учредителното Народно събрание и приемането на Търновската конституция. Това предвижда програмата на парламента за тази седмица. 

В програмата са още второ четене на промени в Закона за финансовото управление и контрол в публичния сектор и първо четене на Законопроект за преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021 г. 

В четвъртък депутатите ще гласуват на второ четене промени в Закона за животновъдството и в Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход. Депутатите ще обсъдят и проекторешение за преименуване на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив.

Първа точка в петък е второ четене на промени в Закона за лечебните заведения. След това ще е традиционният парламентарен контрол. 

В началото на заседанието председателят Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на съобщи, че парламентарната група на "Воля" се променя във "Воля - българските родолюбци". Миналата седмица партията обяви, че ще се яви на предстоящите европейски избори в коалиция със същото име.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1792 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
опорна то4ка

2019.01.30 | 09:57

1

А Фатмагюл като е родом от Хасково зашто обслужва Москва? Къде е Хасково, къде е Москва?

Добави коментар

Водещи новини