Марешки: Искам да отида в Европа, обаче в България ми е най-мило

Вярно е, че в коалицията има хора, които са по-вляво от центъра, има и земеделски формации, но основното, за което ще работим, е за интереса на българските граждани и българската държава. Това заяви в предаването "Лице в лице" по bTV заместник-председателят на Народното събрание и лидер на партия "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 по повод учредената днес коалиция "Воля – българските родолюбци", с която Марешки ще участва на предстоящите избори за Европейски парламент.

,,Ще защитаваме интересите на всички български граждани. Аз съм богат, но не за сметка на гражданите. Искаме да покажем, че българските политици могат да работят по такъв начин, че българската държава да просперира. Затова и в нашата коалиция сме се събрали такива хора, които са готови да загърбят личното и партийното и да работят за интересите на държавата. Нашата идеология е идеологията на родолюбието'', обясни Марешки и обяви, че по всяка вероятност той ще бъде водач на евролистата.

,,Най-вероятно аз ще бъда водач на българските родолюбци. Моята идея е лидери да бъдат в листата и чрез своята изява да покажат каква тежест имат в своите партии. Няма никакъв трик. Аз искам да отида в Европа и да бъда евродепутат, защото Европа също трябва да се промени, обаче най-мило ми е тук, в България. Все пак няма как да бъда на всяко място'', поясни още лидерът на Воля и призна, че е възможно все пак да направи "кратък престой" в Европейския парламент, след което да се завърне отново тук.

По отношение на обвинената в пране на пари Елена Йончева Марешки заяви, че БСП се интересуват само от своите членове и биха защитили само тях.

,,БСП ги интересува само техните членове и само тяхната върхушка, затова я защитават по този начин. Ние от "Воля" бихме защитили абсолютно всеки, защото считаме, че трябва да има нов морал. Иначе аз лично няма какво да я подкрепям Йончева – тя си има дело и аз си имам дело'', допълни още той и обяви, че сегашното управление ще изкара докрай своя мандат.

Коментари

 1. 2019.01.25 | 00:55

  Mareшки Марешки, Брюксел отдавна не е Европа. Нещо изродено е. Не нито Близък Изток нито Африка а най-малко Европа. Това е един бълвоч от преизподнята.

 2. 2019.01.24 | 23:26

  е тоя и бялата златка ако ги пратим в европарламента, .......... е..си кухите манерки сме!!!!

 3. 2019.01.24 | 22:40

  Човече, България да не е в Южна Америка ? България е най-старата държава е Европа, която си е запазила името. Въпреки че в момента сме малка и зависима държава от големите, това ни най-малко не омаловажава историята ни. Ти ако си мислиш други глупости... Нямам коментар просто.

 4. 2019.01.24 | 21:24

  Добре че жена му---много умна рускиня.

 5. 2019.01.24 | 21:12

  Не си си платил вересиите. Не се прави на умен. Оня горе гледа. Одари спирачки до като е време. На колко хора направи мрасотия___дали ще ти простят. Монополист а ще се бори срещу монополите---егати шезофренията

 6. 2019.01.24 | 20:56

  Магарешки=Воленски все измет р.шенска!

 7. 2019.01.24 | 20:42

  там не можеш да краднеш.

 8. 2019.01.24 | 20:33

  I za sapun nestavash МАГАРШКИ

 9. 2019.01.24 | 20:31

  ХАХА Е СИГУРНО. В ЕВРОПА ТАКЪВ КАТО ТЕБ ЩЕ Е В ЗАТВОРА

 10. 2019.01.24 | 20:16

  барабар веско с мъжете.

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет