Цветан Цветанов се срещна с посланика на Германия в България 

  • 22 януари 2019 18:44

  • 631
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с посланика на Германия в България 
© Фейсбук/Цветан Цветанов

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с посланика на Германия в България Н.Пр. Херберт Салбер.

Двамата обсъдиха политическата и икономическа ситуация в страната и региона. Цветанов и Салбер се обединиха около високата оценка за отличните двустранни отношения, като подчертаха традиционното партньорство между двете страни, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветанов посочи, че България и регионът на Западните Балкани винаги са се радвали на подкрепата на немските партньори и благодари за ангажираността на Германия за повишаване на свързаността и интегрираността на страните от региона с ЕС по време на Българското председателство, включително и за приноса ѝ в тази посока в рамките на Берлинския процес. Отбелязан бе и интересът за реализиране на нови немски инвестиции в страната, както и за разширяване на вече съществуващи такива.

Цветанов подчерта, че гарантирането на добър бизнес климат, икономическа стабилност и правна сигурност са сред приоритетите на правителството на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и управленската програма на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
631 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Реалист

2019.01.22 | 18:57

1

...а просто да доуточнят комисионните

Добави коментар

Водещи новини