Марешки: Нямa да подкрепим нецелесъобразното харчене на български пари за нови самолети (видео)

  • 16 януари 2019 10:53

  • 746
  • 3
Марешки: Нямa да подкрепим нецелесъобразното харчене на български пари за нови самолети (видео)
©

Ние, както многократно сме заявявали, никога и по никакъв начин нямa да подкрепим нецелесъобразното харчене на български пари. Това каза Това каза лидерът на „Воля“ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 по време на дебатите за закупуване на самолети F-16.

"В предизборните програми на всички партии се говори за справяне с демографския срив, за по-добро и качествено образование и здравеопазване, за подпомагане на полицаите, за да могат те да свършат така работата, че всеки български гражданин да живее спокойно и мирно. Нито едно от тези неща, както виждам през всичките тези години, не са изпълнени“, допълни Марешки.

Той бе категоричен, че никой не го е еня за интересите на българските граждани. И добави, че ще инициират референдум за това дали българите са съгласни да се харчат парите им за закупуването на F-16.

Според Кристиан Вигенин дебатът с изказването на лидера на "Воля" е придобил странни измерения. Социалистът е обиден, че в пленарна зала не е дошъл премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а военният министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността излязъл да пие кафе.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
746 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.01.16 | 11:29

2

Има ли някой да му се вързва на глупавите приказки.

2019.01.16 | 11:33

3

аз му вярвам, кое му е глупавото я кажи?

2019.01.16 | 11:14

1

ще уредиш по евтино гориво и си избиваме парите

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини