Караянчева: Днес е нужно да бъдем единни, защото градим нова България – свободна, демократична, равноправна (снимки)

  • 15 януари 2019 10:00

  • 415
  • 4
Караянчева: Днес е нужно да бъдем единни, защото градим нова България – свободна, демократична, равноправна (снимки)
© Народно събрание

Днес е нужно да бъдем единни, да имаме общонационални цели, да съхраняваме идеалите на предците си, защото градим нова България – свободна, демократична, равноправна. Това е наше предизвикателство и отговорност, заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на тържествената заря-проверка по повод 141-ата годишнина от Освобождението на Белово и празника на града.

Председателят на парламента приветства жителите и гостите на града и прие рапорта на командващия зарята.

Нека днешният ден бъде тържество на силния дух, на любовта към отечеството и на вярата, че бъдещето ще донесе радост и благополучие, призова Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя посочи, че 14 януари 1878 г. е особено важна дата за поколения българи от Беловския край и всяка година на тази дата те свеждат глави в знак на почит към всички онези, които с подвига и саможертвата си са начертали пътя на връщането на България на картата на светска Европа.

Длъжни сме да помним имената на Тодор Каблешков, делото на митрополит Евстатий, бойния дух и завета на войводата Георги Бенковски, подчерта председателят на Народното събрание. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на призова миналото да бъде наша опора, неговите герои да бъдат нравствен ориентир, а техните завети – неотменим дълг на всички българи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
415 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ХА ХА ХА ХА

2019.01.15 | 10:48

4

"Равноправна" -що за глупости бе Караянчева ???

2019.01.15 | 10:45

3

Дрън , дрън нова България ама друг път

2019.01.15 | 10:42

2

Като гледам, как са строени тези '' мъже '', си представям двама, трима цигани и позорното бягство на армията. Ха,ха,ха.

ПОЖАРНИКАРА "БУДА"

2019.01.15 | 10:15

1

ТАА ПЕКИНСКА ПАТКА ОТ ВИЕТНАМ САМО СЕ ИЗЛАГА.....

Добави коментар

Водещи новини