Цветанов: Румен Радев и служебното правителство искаха да берем плодовете на тяхната непрозрачност

  • 07 януари 2019 13:59

  • 2702
  • 23
Цветанов: Румен Радев и служебното правителство искаха да берем плодовете на тяхната непрозрачност
©

С избора на нов тип боен самолет по време на кабинета „Герджиков“, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и служебното правителство искаха да задължат следващото Народно събрание и следващия кабинет да берат плодовете на тяхната непрозрачност. Тогава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който лично назначи министър-председателя и министъра на отбраната, искаше непрозрачно, на тъмно и в кратки срокове да финализира процедурата за изтребителите. Това заяви пред журналисти в Годеч председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Експертите от Министерството на отбраната внесоха доклада за работата си по избора на нов тип боен самолет в Министерски съвет, като най-вероятно тази сряда ще име решение на правителството. След това предстои дебат в Народното събрание, което трябва да даде мандат на правителството да финализира започнатата процедура“, обясни Цветанов. Той сподели очакванията си, че Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще продължи да не се държи като държавен глава и обединител на нацията и няма да работи успешно с българските институции както предшествениците му. „Нека Радев се поинтересува кои държави споделят оценката на експертите от МО и кои държави подкрепят неговата теза за изтребителите“, призова председателят на ПГ на ГЕРБ. Той допълни, че не е нормално едно служебно правителство да ограничи възможността на следващия редовно избран кабинет, който ще бъде подложен и на парламентарен контрол, да завърши една такава процедура.

Във връзка с обвиненията на президента Радев за лобизъм, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че те не отговарят на истината и заяви категорично: „Всяко едно решение на страната ни е политическо. Решението да се присъединим към ЕС и НАТО също беше такова и представителите на българските институции винаги са се придържали към него и към евроатлантическата ориентация на България, която на свой ред е гаранция за сигурността ни“.

Пред медиите зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че в края на февруари или началото на март тази година ще бъде взето окончателното решение за кандидатите на ГЕРБ за евродепутати. „Имаме много достойни кандидати и всеки един от тях може да води листата. Сигурен съм, че всеки един, който попадне сред 17-те в листата, ще има достатъчно потенциал и подкрепа, за да работи в интерес на страната ни“, отбеляза той. Цветанов също така анонсира, че на 20 януари ГЕРБ ще проведе национална работна среща с всички представители на партията в местната, законодателната и изпълнителната власт, на която ще бъдат разчертани хронологично дейностите преди изборите. „Скоро стартираме и граждански диалог „Европа в нашия дом“, с който ще представим ползите от членството ни в ЕС“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2702 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.07 | 21:14

23

Фатмак Радев не оправдава надеждите на Таварищ П.уткин: милиарди бяха похарчени за избиране на болшевишки президент, а той само срича пред камерите и се изживява като екшън звезда от Росфилм! Анатема.

2019.01.07 | 18:18

22

"Европа е наш дом" ха ха ха !!! И слепите прогледнаха че ЕС се разпада . Британците го напускат , Меркел се отгля , Макрон едва се крепи , вижте Италия , Испания и т.н

ДЕМОКРАТ

2019.01.07 | 18:10

21

Тоя за пореден път строши тъпомера

ХА ХА ХА ХА

2019.01.07 | 18:08

20

А бе глупак и децата от детските градини разбраха че ти си основния лобист за тия стари бракми F 16 .Колкото повече заливаш президента с помията си в пъти повече му се дига рейтинга спрямо малоумният ти вожд ТИКВАТА

2019.01.07 | 17:06

19

ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН НА МУТРЕНСКАТА ШАЙКА.А НЕ Е ВИЖДА ПРОСТИЯ ФИЗКУЛТУРНИК,ЧЕ ЕДНА КНИГА НЯМА ПРОЧЕТЕНА И ТОЙ КАТО НЕГОВИЯ ВОЖД ВИНЕТУ.

Тоя седесароид

2019.01.07 | 16:57

18

е показателен пример за тъпотата на седесарската власт.

Ще цъфнеш

2019.01.07 | 16:56

17

в пандиза Цветанов, толкова си неграмотен, че едно смислено изречение не можеш да вържеш.

Ще копаш в Белене,

2019.01.07 | 16:54

16

мръснико, няма да има лека работа в пандиза за вас мутро-седесарските бандити.

Умник Гюро

2019.01.07 | 15:10

10

Фатмак Радев не оправдава надеждите на Таварищ П.уткин: милиарди бяха похарчени за избиране на болшевишки президент, а той само срича пред камерите и се изживява като екшън звезда от Росфилм! Анатема.

2019.01.07 | 16:08

15

тъпак-педал гюро

Малеееее, смях !

2019.01.07 | 15:42

14

Друго си е,когато човек е заврЪшил с "отличен" някое помощно училище !

Добави коментар

Водещи новини