Вицепрезидентът Йотова ще участва в Калофер в тържествата, посветени на 171 години от рождението на Христо Ботев

  • 06 януари 2019 07:41

  • 552
  • 2
Вицепрезидентът Йотова ще участва в Калофер в тържествата, посветени на 171 години от рождението на Христо Ботев
© Прессекретариат на държавния глава

Днес в град Калофер вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще участва в тържествата, посветени на 171 години от рождението на Христо Ботев. Това съобщиха от Прессекретариата на държавния глава.

В 10.50 часа в музея на Ботев Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще поднесе цветя пред бюста на поета и революционер и пред паметника на майка му Иванка Ботева. В 11.15 часа вицепрезидентът ще произнесе слово за Христо Ботев.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще поднесе цветя пред паметника на бащата на поета революционер Ботьо Петков, след което заедно с шествието-поклонение ще се отправи към мемориалния комплекс „Христо Ботев“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
552 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.06 | 13:41

2

Болшевишко-сатанинската идеология на БКП/БСП-терористи няма нищо общо с хилядолетната Българска традиция за намиране на кръста в реката. Анатема за всички комунисти-престъпници!

Аз

2019.01.06 | 10:46

1

Върхушката на краците от БСП се е активирала и пак ходи да бунтува хората срещу законно избраното правителство! Начело на размириците вече стои ВИЦЕПРЕЗИДЕНТЪТ на Републиката! Иначе защо и друго и откога са хукнали червените боклуци по най-исконните български ХРИСТИЯНСКИ празници като БОГОЯВЛЕНИЕ, освен отново да скверянт българщината и да развалят ХУБАВОТО за МНОЗИНСТВОТО от НАРОДА!

Добави коментар

Водещи новини