Цветанов подкрепи Сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“

  • 19 декември 2018 17:15

  • 457
  • 1
Цветанов подкрепи Сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“
© Фейсбук

Радостен съм, че в навечерието на един от най-светлите християнски празници - Рождество Христово, имах възможността да подкрепя Сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“ и тяхната мисия да помагат на децата, болни от рак, и техните семейства.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още сподели той:

"В УМБАЛ „Царица Йоанна" се помещава първият и единствен в България Център за информиране, консултиране, подкрепа и работа с деца с онкохематологични заболявания. Оказа се, че в Центъра ежедневно кипи творческа дейност и майки и деца заедно изработват различни коледни сувенири, които впоследствие продават, а събраните средства отиват за поддръжката за Центъра.

Докато разговарях с представители на Сдружението дори получих неочаквана изненада. Малката София ме зарадва с ръчно изработена от нея картичка, като дори рецитира пред мен коледно стихотворение".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
457 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХХХХХ

2018.12.19 | 20:29

1

ПРРСТАНЕТЕ!!!!
Горките дечица не могат да спят. Стряскат се нощем от грозната и уродлива мутра на тоя. По миличък е човекоядецът от сухия кладенец. Децата не са виновни, че зомбираните мазохисти избират утайката на обществото за управляващи.

Добави коментар

Водещи новини