Иван Костов: Заделените бюджетни средства за бедствия може да се окажат недостатъчни

  • 24 февруари 2012 11:53

  • 979
  • 3
Иван Костов: Заделените бюджетни средства за бедствия може да се окажат недостатъчни
©

По време на парламентарния контрол лидерът на ДСБ и съпредседател на Синята коалиция Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - алармира, че заделените в бюджета средства за бедствия и аварии могат да се окажат недостатъчни.

По думите му, такава зима не е имало от 20 г. "Държавата е изправена в по-тежка ситуация от нормалната за посрещане на рискове от бедствия с оглед на очакваното обилно снеготопене. Виждаме как стихиите подриват части от пътища, активират се свлачища и основателно можем да си зададем въпроса дали управляваната от вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа система ще се справи", подчерта Костов.

Според него при обилно снеготопене проблемът с питейната вода няма да се ограничи само до Варна, а ще засегне много населени места, ще се появят и проблеми с канализационните мрежи. "Има и рискови диги. Не можем пак да се оправдаваме, че някой прокарал някакви кабели и затова се късат. Има обективно обстоятелство – чакат се големи води", добави лидерът на ДСБ.

Той съобщи, че становището на Синята коалиция по проблема ще бъде изпратено до премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Той трябва да поиска сметките, бюджетните разходи на службата, която се оглавява от Цветанов, за да се види готовността й. Затова има държавен резерв, за да може, когато идва нещо подобно,  да се използва. След тази наша декларация няма да имате възможност да се оправдавате, че не сте предупредени", категоричен бе Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
979 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.02.28 | 08:50

3
Тоя мошеник още ли се разхожда из парламент няма ли кой да го опандизи ,по нагъл и безочлив тип не съм срещал в живота си,надявам се и да не срещна...той не е червен,той е бордо.....
До 1

2012.02.28 | 08:50

2
Ти си поредният неграмотник, който плюе срещу Костов. 100% съм сигурен, че симпатизираш на мутрата Борисов. Погледни само, имаш 5 отрицателни гласа, това не е случайно.

2012.02.28 | 08:50

1
Дай ми доводи,защо да харесвам узурпатора и лицемера Костов,човека който продаде държавата за жълти стотинки и не ми привеждай доводи,че е спасил България след Жан Виденов...кажи ми той и шайката около него какво направиха...да ги споменавам ли или сам ще се сетиш...Аз бих се засрамил и бих се оттеглил в Драгалевци и не бих си показвал мутрата,а още по=малко да давам акъл...а да ли съм за Бойко,да за него съм поне докато не се намери по-добър,а ти ако виждаш ме светни,че да мога да гласувам на следващите избори,приятен Ден !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини