Депутат от БСП: Протестите на строителите са странни

  • 12 декември 2018 16:27

  • 2102
  • 7
Депутат от БСП: Протестите на строителите са странни
© Нова телевизия

Протестите на строителите са странни. Не сме им давали оценка, напротив – търсим оценка за това, което се случва с обществените поръчки и как те се възлагат. За всички е ясно, че има N броя примери, че веднага след извършване на рехабилитационните действия се налагат нови ремонти. Това каза в предаването "Плюс-Минус" по Нова телевизия депутатът от БСП Димитър Данчев.

Проверката, която поискахме, беше мотивирана от това, което се случи край Своге – тогава загинаха 20 човека. АПИ трябваше да направи спешно ремонт на отсечката, която беше ремонтирана само няколко месеца преди това, заяви Данчев.

В случая сме на една страна с бранша и ако бъде направена проверка от независима европейска лаборатория, тя може да даде отговор на въпроса за възлагане на обществените поръчки и за качеството на пътищата в България, посочи социалистът.

Ако проверката докаже, че пътищата са направени качествено, това ще подейства облекчаващо за българските граждани и ще изчисти съмненията за качеството, с което се изпълняват обществените поръчки, каза Данчев.

Ние смятаме, че отговорността за качеството на пътищата е изцяло на държавата. Така, както се опитват да я прехвърлят на строителите, не е коректно, защото държавата трябва да осъществява контрола, заяви още Димитър Данчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2102 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Народ

2018.12.12 | 22:32

7

НАРОДЪТ трябваше да изтрепе всички комунисти и да се отърве веднъж завинаги от тях !!! Нагли,алчни крадци !!! Вместо сега да кротуват,че са живи,те пак са нагли и не връщат ограбеното на хората!!!

Умник Гюро

2018.12.12 | 21:16

6

На тези, които четат и подкрепят Умник Гюро, им благодаря от сърце! На тези, които плюят срещу Умник Гюро, също им благодаря... за безплатната реклама. Българският народ знае, че, каквото каже Умник Гюро, е истина и се случва!

Умник Гюро

2018.12.12 | 17:34

2

БСП/БКП-терористи трябва да се обявят извъна закона незабавно. Те подриват независима България и се стремят да предизвикат вълнения. Нека им дадем, каквото искат: шут в задника и марш в урановите мини на гурбет!

до "умника" отдолу

2018.12.12 | 19:46

5

"Миличък", вместо да се занимаваш с кавичките на Гюро, защо не се произнесеш по същество на изказването му, а именно: тия "социални" милионери от БСП подриват или не България, предизвикват или не хаос и напрежение, излагат или не постоянно България пред света, имат или не постоянно антибългарски позиции по всички важни за страната въпроси, като не подбират средсвата да се доберат до властта не по законния начин- чрез избори, които видно е вече 10 години не могат да спечелят.
А кавичките можеш да забравиш или не- това си е твой проблем.

до "умника" гюро

2018.12.12 | 18:14

4

гюро, миличък, разбирам те напълно, след като еднокнижен пожарникар може да бъде премиер или една …., която „прати акопалиптично“ Пекин във Виетнам може да бъде Председател на НС, защо ти да не можеш да се пишеш „умник“?
Имаш пълно право, но моля те слагай кавичките(„“), за да не вкарваш нормалните хора в размисъл!
В същия стил - относно обявяването на БСП за терористи, също си прав – от къде на къде те ще имат наглостта да проверяват качеството на асфалт, правен от ортаците на „техни величества“ горе споменатите?

п.п. Само не забравяй кавичките(„“)!

2018.12.12 | 16:44

1

по-странно е, че не ви изправихме до стената, като семейство чаушеску....

Полски

2018.12.12 | 17:57

3

А още по-странно е, че съществуват такива маймуноподобни, като коментаторите по-горе.О чудо... майнумата може да пише, а не може да мисли!

Добави коментар

Водещи новини