Цветан Цветанов: Когато местната власт е стабилна, стабилна е и държавата

  • 16 ноември 2018 19:28

  • 621
  • 3
Цветан Цветанов: Когато местната власт е стабилна, стабилна е и държавата
© ГЕРБ, пресцентър

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна тази вечер с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Раковски.

Срещата се проведе в читалище „Св.Св. Кирил и Методий“, като на нея присъстваха и кметът на Раковски и административен секретар на ГЕРБ-Пловдив област Павел Гуджеров, областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и депутатите Младен Шишков, ген. Константин Попов, Христо Грудев и Запрян Янков, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Когато местната власт е стабилна – стабилна е и държавата. Местната власт трябва да бъде подпомагана, но това е възможно, когато държавата има силна икономика. В ГЕРБ искаме да правим политики, които стигат до хората и могат да се усетят“, заяви Цветанов пред актива на ГЕРБ-Раковски.

Председателят на ПГ на ГЕРБ обясни, че бюджетът за 2019 г. предвижда увеличение на заплатите в бюджетната сфера с 10% и на учителските възнаграждения с 20%. „Отпускат се 500 млн. лв. повече за здравеопазване и 500 млн. лв. повече за образование. Ще изразходим толкова, колко можем да изкараме и така няма да натоварим държавата. Това е реалната политика на ГЕРБ в интерес на гражданите“, уточни той.

Цветанов подчерта, че в ГЕРБ предсрочни избори не са обсъждани. „За 2019 г. планираме да участваме в европейски и местни избори. Вотът за членове на Европейския парламент ще бъде барометър за настроенията на хората и един успех на тези избори ще даде тласък на подготовката ни и за местните“, отбеляза зам.-председателят на ГЕРБ.

По отношение на президентското вето върху данъчните закони Цветанов коментира, че новите промени всъщност ще натоварят собствениците на по-мощните автомобили, които са на 20 или повече години.

„За други собственици – като например тези на 14 – годишни автомобили – ще има облекчения“, информира той. „Ето защо нашите срещи са толкова важни – имаме възможността да ви кажем защо правим дадени промени“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

На свой ред областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев увери зам.-председателя на ГЕРБ, че областната структура е готова за предстоящите избори и благодари за гласуваното доверие.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
621 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.11.16 | 21:00

3

На Ц в е т а н о в да му е з,д,р,а,в, с.ф.и.н.к.с.е.р.а, з ащ о то...

2018.11.16 | 20:29

2

цвък е стабилен , магаре да го е.бе няма да мръдне.

2018.11.16 | 19:54

1

Е*ати наглия клоун! Стабилна държава ! Да ти го набия у стабилния за*ник !

Добави коментар

Водещи новини